Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Laat je inspireren door onze keuken voorbeelden

Weet je niet waar je moet beginnen bij je zoektocht naar een keuken en ben je op zoek naar voorbeelden van keukens? Lees hier verder en laat je inspireren! Wanneer je moeite hebt met het opdoen van ideeën voor je nieuwe keuken, is het namelijk de moeite waard om naar verschillende voorbeelden van keukens te kijken. Binnen een mum van tijd zit jij weer vol ideeën. Bovendien laten we hier zien hoe je op een leuke en makkelijke manier je droomkeuken bedenkt.

Modern, industrieel of klassiek: welke stijl kies jij?

Eigenlijk begint het allemaal met het gevoel wat je krijgt bij een bepaalde stijl. Kijk naar verschillende voorbeelden van keukens en laat je gevoel beslissen of deze stijl bij jou past. Modern, klassiek, landelijk, industrieel of een luxe keuken: wat laat jouw hart sneller kloppen? Natuurlijk is het ook handig om te kijken welke stijl bij je leven past. Een hoogglans witte keuken is niet zo praktisch als je een gezin met kleine kinderen hebt. Een combinatie van verschillende stijlen kan natuurlijk ook. Denk aan een modern landelijk keuken of een industriële luxe keuken.

Van L- tot U- indeling: voor elke keuken een vorm

Een keuken staat of valt met de beschikbare ruimte die je ervoor hebt. Een kookeiland kan nog zo leuk zijn, maar als je de ruimte er niet voor hebt, erger je je daarna alleen maar aan de te krappe ruimte. Toch is er in elke ruimte vaak meer mogelijk dan je denkt. Schets zelf eens een plattegrond met een voorbeeld van je keuken en laat je creativiteit de vrije loop. Een rechte keuken, parallel keuken, L-keuken, U-keuken of een G-keuken, wat past er in jouw woning?

Kijk naar voorbeelden van keukens en creëer je droomkeuken

Eén van de beste manieren om erachter te komen wat je leuk en handig vindt in een keuken is om om je heen te kijken naar voorbeelden van verschillende keukens. Kijk even in de keuken als je bij familie of vrienden ben, of nog beter, ga koken. Zo kom je er pas echt achter of je gas of inductie fijner vindt, of dat een dubbele oven toch gemakkelijker is. Daarnaast zijn er talloze voorbeelden van keukens te vinden in woonbladen, Pinterest en op onze eigen website. Wil jij voorbeeldkeukens zien waarin je daadwerkelijk kunt rondlopen en de materialen kunt voelen? Kom dan eens langs bij ons in de showroom.

Ontdek onze 3D keukenplanner

Wil je zelf ontdekken wat er goed past in jouw keuken en wil je verschillende mogelijkheden uitproberen? Gebruik dan onze 3D keukenplanner om jouw ideale keuken te ontwerpen. In de 3D planner zitten mooie tools om inspiratie op te doen. Bovendien krijg je een realistische tekening van jouw droomkeuken.

Bekijk ook

Stel je keuken samen

Voorbeelden keukens

Keukenspecialist

Keukenoplevering

Keuken ontwerpen

Wat kost een keuken?

Goedkope keukens kwaliteit

Budget keukens

Goedkope keukens bespaar

Nieuwe keuken

Magazine aanvragen
Afspraak maken