Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Wastafelbladen in alle stijlen

Een wastafelblad is een echte sfeerbepaler in de badkamer. Met een specifieke kleur en materiaalsoort zet je namelijk al snel de toon voor een bepaalde badkamerstijl. Denk maar eens aan een stoer wastafelblad van beton of een warm, houten wastafelblad. In de meeste gevallen combineer je een wastafelblad met een wastafelmeubel, maar je kunt ook kiezen voor een vrijhangende variant. In het gevarieerde assortiment van Brugman kies je uit tal van materialen, kleuren en stijlen. Om je alvast een handje te helpen, zetten we de mogelijkheden wat betreft materialen en stijlen voor je op een rij.

Diverse materialen voor jouw wastafelblad

Het materiaal is allesbepalend voor het uiterlijk van jouw wastafelblad. Immers creëer je met een stenen blad weer een heel andere look dan met een wastafelblad van hout. De meest populaire materialen voor wastafelbladen lichten we hier voor je uit

Beton

Steeds vaker zien we beton een stoere draai geven aan de moderne badkamerstijl. Het robuuste materiaal is daarnaast bij uitstek geschikt voor de industriële badkamer. Stoer, stijlvol en eigentijds is wat badkamers met de betonlook typeert. Daarbij laat het duurzame materiaal zich ook nog eens heel makkelijk combineren met andere materialen.

Hout

Door te kiezen voor een wastafelblad van hout voeg je op een subtiele manier warme toe aan jouw moderne badkamer. Anderzijds kun je ook gaan voor een houten wastafelblad om een houten badkamer compleet te maken. Welke tint of structuur je ook kiest van dit materiaal, warmte en sfeer zijn gegarandeerd. Echt hout dient goed behandeld te worden zodat het mooi blijft in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Echter kun je ook kiezen voor een onderhoudsvriendelijke houtlook wastafelblad.

Composiet

Composiet is een stijlvol, natuurstenen materiaal dat iedere badkamer direct een luxe uitstraling geeft. Een wastafelblad van composiet is een uitstekende manier om deze exclusieve sfeer naar je badkamer te brengen. Daarbij is composiet een oersterk materiaal dat ook nog eens relatief kras- en hittebestendig is. Mits je het goed onderhoudt en geen gebruik maakt van bijtende schoonmaakmiddelen, beleef je jarenlang plezier aan een composieten wastafelblad.

Solid Surface

Solid Surface is een duurzaam en innovatief oppervlaktemateriaal. Het heeft geen naden of poriën en is daarom heel gemakkelijk schoon te houden. Wastafelbladen in Solid Surface zijn vaak wit van kleur en passen daardoor in iedere badkamerstijl. Combineer het bijvoorbeeld met een wit keramieken inbouwspoelbak voor een strak uiterlijk in jouw moderne badkamer.

Glas

Glas is een exclusief materiaal dat zorgt voor een unieke designlook in jouw badkamer. Met een wastafelblad van glas creëer je een bijzonder chic uiterlijk. Dankzij het zeer gladde oppervlak is glas bovendien heel eenvoudig schoon te maken.

Een enkel of een dubbel wastafelblad?

Qua formaat zijn er talloze mogelijkheden met wastafelbladen. Zo zijn er compacte wastafelbladen met plek voor één waskom, wat ideaal is voor kleinere badkamers. Wanneer je de ruimte hebt, kun je overwegen om voor een dubbel wastafelblad te gaan. Dit wastafelblad beschikt over twee wasbakken, zodat je nooit meer op elkaar hoeft te wachten in de badkamer. Behoud je graag de strakke en minimalistische uitstraling in jouw badkamer? Kies dan voor een grote, geïntegreerde wasbak met twee kranen. Lijkt een speelse designlook je wel wat? Bekijk dan eens de wastafels met twee elegante opbouw waskommen.  

Kom langs voor persoonlijk advies

Ben je op zoek naar een wastafelblad of wellicht een complete wastafel met meubel? Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in een van onze vestigingen en laat je adviseren en inspireren.

Bekijk ook

Magazine aanvragen
Afspraak maken