De nieuwste collectie keukens en badkamers

In deze blog laten we je kennismaken met de nieuwste keuken- en badkamercollecties van Brugman! Keukens en badkamers staan centraal in je huis; daarom hebben we zorgvuldig onze nieuwste collecties samengesteld om je te inspireren. Of je nu verlangt naar een moderne keuken met strakke lijnen of een badkamer die pure ontspanning biedt, onze nieuwste collectie omvat het allemaal. We lichten de nieuwe keukens en badkamers één voor één toe, delen inspirerende ideeën en helpen je ontdekken hoe je van jouw keuken en badkamer een praktische en sfeervolle plek kunt maken.

De nieuwste collectie keukens

Ontdek onze nieuwste collectie keukens, een symbool van luxe en moderniteit met een eigen karakter. Elk ontwerp ademt stijl en functionaliteit, met hoogwaardige materialen en doordachte details. Van strakke lijnen tot warme texturen, deze keukens passen perfect bij diverse interieurstijlen.

Keuken GL Toute 128

De GL Toute 128 is een stoere keuken waar grijstinten de toon zetten. Met een moderne uitstraling en karaktervolle details, zoals de matte wasbak en industriële look kraan, brengt deze keuken een eigentijdse elegantie in je huis.

Keuken GL-Milox-605-F

De GL-Milox-605-F is niet zomaar een keuken; het is een stijlvolle leefruimte waar je keer op keer van zult genieten. De prachtige houten kastenwand vormt een verfijnd contrast met het strakke, moderne witte kookeiland. Hier komt niet alleen functionaliteit samen met esthetiek, maar ook de warmte van hout met de helderheid van wit, waardoor een harmonieuze sfeer ontstaat. 

  • Modern en sfeervol 
  • Caesarstone keukenblad
  • Luxe AEG apparatuur

Keuken Mirall-8060-F

De Mirall-8060-F is een unieke keuken in T-model. De Alba eikenhouten fronten voegen warmte en karakter toe aan de ruimte, terwijl de T-opstelling zorgt voor overvloedige werkruimte. Het composiet werkblad en de marmeren achtergrond voegen een vleugje luxe en verfijning toe, waardoor de keuken een opvallende eyecatcher wordt. Deze keuken combineert functionaliteit en esthetiek op een buitengewone manier. 

  • Sfeervol en luxe 
  • Koperkleurige spoelbak en kraan
  • Veel opbergruimte in de kasten én laden

Keuken Watson-48N

De Watson 48-N, een exclusieve Brugman-keuken, dompelt je onder in een gedurfde zwarte schoonheid, die karakter en uitdaging uitstraalt. De stijlvolle uitstraling wordt versterkt door de deels zwarte en deels glazen kastdeuren, die een intrigerend contrast creëren. Deze keuken biedt royaal opberg- en werkruimte, met een granieten keukenblad in een gepolijste zwarte Cosmic kleur. Dit materiaal is duurzaam, krasbestendig, sloot- en slijtvast en bovenal prachtig. 

  • Veel opbergruimte in de hoge kasten én onder het kookeiland
  • Apparatuur is stijlvol weggewerkt in de zijkant van de kastenwand
  • Donker graniet werkblad

De nieuwste collectie badkamers

Ontdek onze nieuwste collectie badkamers, waar luxe en moderniteit hand in hand gaan. Elk ontwerp heeft karakter en biedt een plek van rust en ontspanning. Met aandacht voor details en hoogwaardige materialen bieden ze de perfecte balans tussen stijl en comfort.

Badkamer VTwonen

De VTwonen badkamer biedt een luxueuze ervaring met strakke lijnen, moderne afwerking en donkere tinten. De antraciet tegels leggen een stoere en stijlvolle basis, gecombineerd met meubels van Detremmerie. Het grote vrijstaande zwarte ligbad fungeert als een eyecatcher, en voor ultieme ontspanning is er ook een ruime douchecabine beschikbaar. Deze badkamer combineert modern comfort met een vleugje elegantie.

  • Ben Sanitair Engraved hand- en regendouche
  • Twee aparte wastafelmeubels met led-verlichte spiegels 
  • Ligbad met dubbele kraan

Badkamer Vincenza

De badkamer Vincenza ademt een serene sfeer uit dankzij de combinatie van zandkleurige tegels in twee formaten en lichte marmerlook tegels. De royale badkamer met inloopdouche biedt ultiem comfort en luxe dankzij de ruimte. De heldere uitstraling van deze badkamer zorgt voor een gevoel van ruimte en ontspanning, waardoor het een ideale plek is om tot rust te komen na een lange dag.

  • Inloopdouche met regendouche
  • Hangend toilet met handige ophoging voor spullen
  • Halfrond wastafelmeubel met led-verlichte spiegel

Badkamer Arezzo

De badkamer Arezzo belichaamt ultieme luxe en exclusiviteit. Met donkere accenten, rustieke tegels en een heerlijk ligbad wordt het snel je favoriete plek in huis. Het Coal Oak badkamermeubel voegt een warme touch toe, terwijl de grote spiegel met led verlichting een vleugje luxe biedt. De ruime regendouche, gecombineerd met de infrarood Sunshower, garandeert ultieme ontspanning, hoewel het vrijstaande ligbad ook een toevluchtsoord van ontspanning is. De badkamer Arezzo biedt een oase van welzijn en luxe.

  • Ruim wastafelmeubel met luxe waskom
  • Rustieke tegels
  • Douchecabine met regendouche en infrarood Sunshower

Meer inspiratie opdoen?

Wil je meer inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken of badkamer? Kom dan langs bij een van de winkels van Brugman en laat je inspireren! Ook voorzien de badkamer- en keukenadviseurs van Brugman je graag van een gratis en persoonlijk advies voor jouw nieuwe badkamer of keuken.

Maak een afspraak en ontvang advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs. Jouw persoonlijke wensen én budget staan hierbij uiteraard voorop. Liever vanuit huis meer inspiratie opdoen? Lees onze blogs en kijk binnen bij andere keukens en badkamer voor meer inspiratie. Of bekijk onze keukencollectie en badkamercollectie op de website.

Magazine aanvragen
Afspraak maken