Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer kleuren

Badkamer kleuren maken een groot deel uit van de uitstraling in de ruimte. Wanneer je een badkamer inricht, dien je er daarom ook goed rekening mee te houden welke kleuren je hierin naar voren wilt laten komen. Houd je het graag neutraal of ga je liever voor een opvallende en vrolijke kleur? Alles is mogelijk en iedere kleur zorgt voor een eigen, unieke uitstraling. Combineer verschillende kleuren voor een prachtig kleurenspel. Ben je benieuwd wat kleuren in de badkamer doen met de uitstraling? Lees dan snel verder. Wij lichten hier de mogelijkheden en voordelen van de diverse badkamer kleuren voor jou uit. 

Laat je inspireren door een breed scala aan badkamer kleuren bij Brugman

Een badkamer met kleur zorgt voor een unieke uitstraling die past bij jou als persoon. Kleur in de badkamer brengen kan op talloze manieren. Op de wand, vloer, het sanitair of door gekleurde accessoires. De juiste badkamer kleuren kiezen kan echter soms erg lastig zijn. Want welke kleur past nou echt bij jou? En op welke kleur ben je niet te snel uitgekeken? Om deze vragen te antwoorden geven wij je een aantal badkamer kleuren ideeën, zodat de keuze een stuk gemakkelijker wordt. Op deze pagina vind je diverse gekleurde badkamers, die allemaal een eigen sfeer creëren. Ontdek hier onder andere de populairste badkamer kleuren van 2019. Brugman biedt een breed scala aan badkamerproducten in talloze kleuren en designs. Hierdoor vind je altijd de kleuren die passen bij jouw interieurstijl. 
 

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Warme kleuren in de badkamer voor extra sfeer

Een veel gekozen optie is het gebruik van warme kleuren in de badkamer. Aangezien de badkamer een ruimte is waar je volledig tot rust komt, passen warme badkamer kleuren hier perfect bij. Denk aan warme kleuren zoals hout. Deze warme tinten geven de badkamer al snel een warme uitstraling en een gevoel van ontspanning. Alsof je een wellness in eigen huis hebt. Een badkamer met warme kleuren is op talloze manieren in te vullen. Geef je badkamer bijvoorbeeld een warme uitstraling door te kiezen voor een houten wastafelmeubel of houten accessoires, zoals wandplanken of badplanken van hout. Zijn de warme badkamer kleuren iets voor jou? Neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje tussen de beige badkamers van Brugman. 

Kies voor een badkamer met lichte kleuren voor meer rust

Met een badkamer met lichte kleuren creëer je al snel een open en ruimtelijke sfeer. Een lichte badkamer heeft dan ook één groot voordeel. Lichte kleuren in de badkamer maken de ruimte voor je gevoel een stuk groter. Maak bijvoorbeeld gebruik van witte wanden en lichte meubels. Ook lichte tegel kleuren zoals beige en lichtgrijs behoren tot de mogelijkheden. Wanneer je veel lichtinval in de badkamer hebt en kiest voor open elementen zoals glas, versterk je het open en ruimtelijke effect. Een ander groot voordeel van een lichte ruimte is dat je deze met vrijwel iedere gewenste kleur kunt combineren. Denk bijvoorbeeld eens aan badkameraccessoires in een vrolijke en opvallende kleur.  Is een lichte badkamer iets voor jou? Neem dan eens een kijkje tussen de witte badkamers, zwart-wit badkamers of beige badkamers.

Combinaties van stijlen en kleuren

Heb je geen interesse in één vaste badkamer kleur? Ook een combinatie van verschillende badkamer kleuren en stijlen is een optie. Combineer bijvoorbeeld de stijl van moderne badkamers met de kleuren van betonlook badkamers. Deze twee badkamerstijlen passen goed bij elkaar. De grijze kleuren van de betonlook badkamers komen namelijk goed tot hun recht in de moderne ruimte. Ook zijn landelijke en houten badkamers een goede combi. Landelijke badkamers hebben namelijk een authentieke en klassieke uitstraling en houten elementen vanuit de houten badkamers sluiten hier perfect op aan. Ook kun je mozaïek badkamers goed combineren met andere stijlen. Betegel bijvoorbeeld een wand in jouw moderne badkamer met mozaïek en ga voor een unieke finishing touch. Laat je inspireren door diverse stijlen- en kleurencombinaties in de badkamer. 

Ontwerp de badkamer in jouw favoriete kleur of maak vrijblijvend een afspraak bij Brugman

Wil je meer inspiratie opdoen voor de verschillende kleuren badkamers? Bezoek dan een van onze winkels en maak een afspraak met een van onze badkameradviseurs. Zij helpen graag met het helpen vinden of ontwerpen van jouw droombadkamer. Wil je graag vanuit huis jouw badkamer kleuren bepalen? Gebruik dan de 3d ontwerptool en ontdek hoe deze badkamer kleur in jouw ruimte staat.

3d ontwerp

Benieuwd hoe deze kleur in jouw badkamer staat?

Gebruik onze gratis 3D tool en kijk hoe deze kleur in jouw badkamer staat. Probeer verschillende indelingen, materialen en samenstellingen om zo jouw ideale badkamer samen te stellen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken