Alles voor je douche vind je bij Brugman

Een douche voor iedere badkamer

Je douche gebruik je intensief. Om schoon en fris te worden, maar ook voor ontspanning, om je op te warmen na een fikse regenbui en om 's morgens écht wakker te worden.

Ga je een nieuwe douche uitzoeken? Dan wil je al het gebruiksgemak en de luxe die je nodig hebt. En natuurlijk mag je douche een mooie designaanvulling zijn op je badkamer! Een douche kiezen is leuk, maar nog niet zo eenvoudig.

Wat wordt jouw douche?

Neem je bijvoorbeeld een inloopdouche met een douchewand of toch een douchecabine? En welke thermostaatkraan voldoet aan jouw eisen? Beantwoord tijdens je oriëntatie de volgende vragen, dan ben je verzekerd van een doordachte keuze van je douche.

  • Hoeveel ruimte heb je? Welke afmeting je doucheruimte ook heeft, er is vrijwel altijd een passende douchecabine of douchewand. Misschien past er zelfs een bad met een douchewand in je badkamer. Is je ruimte beperkt? Bedenk dan dat transparantie belangrijk is. Een douche in een nis of een douchecabine nemen (voor het oog) veel ruimte weg. Terwijl een glazen douchewand zorgt voor een luchtig en ruimtelijk effect.
  • Welke functionaliteiten vind je belangrijk? Maak je er een echte wellness van of is een basic douche prima voor jou? Veel douchesystemen zijn voorzien van meerdere waterstralen, van een douche met verkoelende nevel tot een stevige masserende regendouche. Er zijn zelfs douches met verlichting, met een digitale kraan of een knop waarmee je met één druk van waterstraal verandert. Al die extra functies klinken natuurlijk goed, maar bedenk wel wat je echt gebruikt in je douche.
  • Wat past bij de stijl van je badkamer? Een inloopdouche maak je zo uitgesproken als je zelf wilt. Ga je voor neutraal, dan kom je meestal uit bij een wand van transparant glas, kunststof of matglas. Maar een douche met bewerkt of getint glas kan natuurlijk ook. Douchecabines drukken wat meer een stempel. Ze zijn in diverse maten en vormen verkrijgbaar, al dan niet met gedecoreerd glas. Ook wat betreft de douchekraan kun je alle kanten op. De meeste hebben een moderne look. Maar er zijn ook nostalgische exemplaren die goed passen in een landelijke stijl. Een inbouwdouche vormt één stijlvol geheel met je badkamer. Een leuke optie als je toch gaat verbouwen.
  • Ga je voor schoonmaakgemak? Kies dan bijvoorbeeld een douchevloer in plaats van tegels in je inloopdouche. Zo is je douche makkelijk schoon te houden door het ontbreken van voegen. Gladde en ononderbroken oppervlakken zijn eenvoudig schoon te houden; een gladde douchewand is dan ook ideaal. Je ziet er wel sneller kalkaanslag op.

Wat wordt jouw douche?

Jouw douche kies je met Brugman

Wat je ook belangrijk vindt: Brugman helpt je graag bij het kiezen van je ideale douche. Kom voor een persoonlijk advies over alle aspecten van je douche langs in een van onze vestigingen.

Brugman helpt bij het kiezen van je inloopdouche

Een waterstraal die aanvoelt als een heerlijke regenbui

Belangrijk onderdeel van je douche is de douchekraan. Kies je voor een basic glijstangcombinatie of een inbouw regendouche. Brugman helpt je met kiezen. Lees hier alles over douchekranen.

Trend: douchevloer

Populair in de badkamer is op dit moment de douchevloer. Een vlakke vloer in allerlei kleuren te kiezen. Dus perfect af te stemmen op je vloertegel! Bijkomend voordeel: geen voegen die je schoon moet houden.

Alles lezen over tegels

Tegels bepalen voor een groot deel de uistraling van je badkamer. Begin dus bij het kiezen van een mooie tegel. Of misschien wel een combinatie van verschillende tegels! Lees hier alles over tegels.

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantenervaringen
Home
Terug
Sluiten