Ook voor de perfecte woonvloer naar Brugman!

In onze zoektocht naar de perfecte woning richten we vaak onze aandacht op badkamers, keukens en tegels, maar we mogen de kracht van woonvloeren niet onderschatten. Of het nu gaat om PVC-vloeren of klassieke vloertegels, een stijlvolle vloer heeft de gave om een ruimte te transformeren. De vloer vormt de basis voor een warme en uitnodigende ruimte. Ook bij Brugman ben je aan het juiste adres voor de perfecte vloer!

PVC vloer of vloertegels; wat kies jij?

Bij het kiezen van een nieuwe woonvloer zijn er een paar zaken waar je op moet letten, zoals de kleur, het legpatroon, hoe intensief de vloer gebruikt wordt, en de gewenste stijl. Kies je voor een moderne, landelijke of industrieel stijl? Daarna sta je voor de keuze: ga je voor PVC vloeren of tegelvloeren?

Tegelvloeren bieden diverse mogelijkheden. Betonlook tegels geven een strakke, moderne uitstraling, terwijl houtlook tegels warmte en duurzaamheid combineren. Als je een moderne uitstraling wilt, zijn lichte vloertegels in een strak legpatroon een uitstekende keuze. Natuursteenlook tegels brengen een vleugje elegantie. Het voordeel van tegelvloeren is dat ze makkelijk in onderhoud zijn en krasbestendig. 

PVC vloeren zijn makkelijk in onderhoud en dempen geluid, wat ze ideaal maakt, vooral voor keukenvloeren. Met PVC kun je met verschillende looks en legpatronen een warme sfeer creëren, of je nu van een klassieke uitstraling of een eigentijdse stijl houdt. Wil je karakter toevoegen aan de ruimte? Overweeg dan een visgraatpatroon met PVC vloeren. Als je een industriële basis wilt creëren die mooi samengaat met metalen accenten, kijk dan naar donker houten PVC vloeren.

De tegeltrends van 2023

De nieuwste tegeltrends pas je gemakkelijk toe in een vloerontwerp. Je ziet steeds vaker verschillende tegelpatronen gecombineerd, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Ook het spelen met tegelkleuren is van deze tijd, van rustige ton-sur-ton tinten tot felle kleuren gecombineerd. Tegels met reliëf geven je vloer extra diepte en textuur. Bekijk onze pagina van tegelinspiratie voor blogs gevuld met de nieuwste tegeltrends! 

Bij Brugman vind je een compleet tegelplein. Dé inspirerende plek om alle vloertegels in het echt te bekijken. Hier kun je combinaties maken met verschillende tegels en de kleuren of reliëf direct ervaren. Zo wordt het toepassen van deze trends in jouw huis een stuk eenvoudiger en nog leuker.

Nog meer inspiratie op doen?

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en kom langs bij Brugman. Iedere showroom van Brugman heeft een groot tegelplein waar een adviseur je kan voorzien van alle informatie en mogelijkheden. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Lees dan onze blog over vloeren & tegel trends en tips of kijk binnen bij Rik en Daphne voor nog meer inspiratie! Vraag ons magazine aan en volg onze Pinterest pagina om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends!

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken