Design badkamer: exclusief, strak en modern - Brugman

Design badkamer: exclusief, strak en voorzien van de laatste technologieën

Een design badkamer is een echte eyecatcher in je huis. Bijzondere vormen, exclusiviteit, opvallend lichtgebruik en technische snufjes kenmerken een design badkamer. Er zijn ook overeenkomsten met een moderne badkamer, zoals de strakke afwerking en het gebruik van luxe materialen. In een design badkamer komen de laatste technologieën erg goed tot zijn recht. Wil jij jouw persoonlijke smaak, de nieuwste designs en gadgets verwerken in je badkamer? Dan is een design badkamer de stijl voor jou.

Bijzondere elementen van een design badkamer

In een design badkamer zie je vaak één of meerdere opvallende elementen. Bijvoorbeeld een speciaal gevormd bad, maar ook een luxe regendouche kan een eyecatcher zijn. Ook speelt verlichting een belangrijke rol in de design badkamer. Vormen komen namelijk beter uit wanneer verlichting deze accentueert. Kenmerken van een design badkamer zijn:

  • Strak en nette afwerking. De basis van een design badkamer is vaak strak en netjes afgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan grote tegels en voorkom onderbrekingen in de vloer of op de wanden.
  • Minimalistisch. De inrichting is modern en minimalistisch met weinig accessoires. Genoeg opbergruimte is belangrijk zodat er geen cosmetica in het zicht blijft staan.
  • Ledverlichting. Met led-verlichting worden bijzondere elementen benadrukt. Led-verlichting in een kleur geeft een bijzonder effect aan de design badkamer.
  • Technisch en design. Een vrijstaand bad, een kraan die werkt op infrarood technologie en een designradiator zijn een goede aanvullingen op strakke design badkamermeubels.

Voorzien van de laatste technologie

Aandacht tot in de kleinste details is belangrijk voor een mooie design badkamer. Daarom wordt er vaak gebruik gemaakt van topkwaliteit producten voor de douche, toilet en bad waarin de laatste technologieën zijn toegepast. Extra comfort creëer je door bijvoorbeeld te kiezen voor een whirlpool met chromotherapie, een vorm van kleurentherapie. Wat je toevoegt aan jouw design badkamer is heel persoonlijk. Misschien past een geïntegreerd multimediasysteem en een opvallende regendouche juist goed bij jou. Ook binnen toiletten zijn er veel technologische mogelijkheden om comfort toe te voegen aan jouw design badkamer. 

Bekijk de mogelijkheden zelf

Jouw persoonlijke smaak kan je uitstekend verwerken in een design badkamer. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw badkamer? Ga naar één van onze vestigingen om de opties te bekijken. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Een waterstraal die aanvoelt als een heerlijke regenbui

Belangrijk onderdeel van je douche is de douchekraan. Kies je voor een basic glijstangcombinatie of een inbouw regendouche. Brugman helpt je met kiezen. Lees hier alles over douchekranen.

Trend: douchevloer

Populair in de badkamer is op dit moment de douchevloer. Een vlakke vloer in allerlei kleuren te kiezen. Dus perfect af te stemmen op je vloertegel! Bijkomend voordeel: geen voegen die je schoon moet houden.

Alles lezen over tegels

Tegels bepalen voor een groot deel de uistraling van je badkamer. Begin dus bij het kiezen van een mooie tegel. Of misschien wel een combinatie van verschillende tegels! Lees hier alles over tegels.

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantenervaringen
Home
Terug
Sluiten