Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Een keuken met buffetkast

Een buffetkast in de keuken is een stijlvolle toevoeging waarin je niet alleen spullen kunt opbergen, maar ook jouw mooiste servies een plekje kunt geven. Een buffetkast is een veelzijdige kast met vaak een open gedeelte waarin je het servies kunt tentoonstellen. Het andere gedeelte bestaat uit lades of deuren waarachter je alle spullen kunt opbergen. Van klassieke buffetkasten tot moderne buffetkasten; laat je inspireren door het ruime aanbod, de verschillende stijlen en kleuren bij Brugman.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Verschillende stijlen buffetkast

Een buffetkast is een echte eyecatcher in de keuken; het stijlvolle meubel verdient een mooie plek, waardoor het servies en de buffetkast in het oog springen. Een houten buffetkast heeft een stoere en robuuste uitstraling die perfect past bij een landelijke keuken. Een mix van hout, zwarte metalen grepen en een donkere afwerking geven de servieskast een industriële look. Houd je meer van lichte kleuren en een tijdloze uitstraling? Een moderne buffetkast in een witte kleur met strakke lijnen is dan een uitstekende keuze. 

Om jouw servies een mooie en opvallende plek te geven, kun je het beste kiezen voor een open buffetkast of een buffetkast met glazen deuren. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een gesloten buffetkast voor een opgeruimde en nette look; bijvoorbeeld met lades of schuifdeuren.

Buffetkast in diverse stijlen kleuren

De kleur en het materiaal van de buffetkast hebben veel invloed op de uitstraling van de kast. Zo heeft een witte servieskast een rustige uitstraling, terwijl zwart en metaal de kast een stoere en industriële look geven. Met een grijze kleur kies je voor de middenweg en afhankelijk van de afwerking, kan je zowel een klassieke als moderne look creëren. Een buffetkast van hout geeft een romantische en landelijke uitstraling, maar ook hierin geven verschillende houtsoorten een andere look. Een servieskast van mangohout omarmt de klassieke landelijke stijl, terwijl een eiken of teak buffetkast beter bij een moderne inrichting past.

Kom de buffetkasten bekijken in de showroom

Wil jij graag een buffetkast in de keuken? Kom langs in een van onze showrooms en ervaar de verschillende soorten servieskasten. Bekijk de verschillende formaten, modellen en stijlen en laat je inspireren door ons ruime aanbod. Maak een afspraak met een Brugman adviseur en geniet van persoonlijk, passend advies!

Magazine aanvragen
Afspraak maken