Composiet voor je aanrechtblad: uitstraling en kwaliteit

Een composieten aanrechtblad: duurzaam met een luxe look

Composiet is een combinatie van gerecycled graniet, hars en pigment, stevig samengeperst tot één geheel. Zoek je een goed alternatief voor een natuurstenen aanrechtblad? Dan kom je al snel uit bij composiet. Het materiaal is keihard en heeft een natuurlijke en luxe uitstraling, net als graniet. Maar het heeft niet alle nadelen van natuurlijk materiaal. Bovendien kun je kiezen uit uiteenlopende kleuren en tekeningen, glanzend en mat. Voor vrijwel elke keuken is er een passend aanrechtblad van composiet.

Is composiet ook iets voor jouw keuken?

Denk je aan composiet voor je aanrechtblad? Bekijk hieronder andere aspecten van dit materiaal om te zien of het voldoet aan al je wensen.

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding. Composiet is qua prijs vergelijkbaar met graniet en populair als alternatief door de vele extra voordelen. Regelmatig bieden we met onze actiebladen een composieten aanrechtblad tegen een scherpe prijs.
  • Diverse kleuren en maten. Composiet is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en patronen en is makkelijk op maat te maken. Ook qua afwerking is er veel mogelijk: gepolijst met een glanzend, glad oppervlak, gezoet met een matte finish en gebrand met een antiek effect. En wil je alle mogelijkheden benutten? Dan ga je natuurlijk ook voor een geïntegreerde spoelbak.
  • Hard en duurzaam. Composiet is keihard en goed bestand tegen krassen en snijden. Het is echter wel aan te raden om een snijplank te gebruiken. Hierdoor weet u zeker dat een aanrechtblad van composiet lang mee gaat. Dat geldt ook voor de kleur(en). Je hebt niet zo snel de verkleuringen of vervagingen die bij natuurlijk materiaal horen. Maar let op: zet je hete pannen niet op composiet, want dat kan leiden tot blijvende verkleuring.
  • Onderhoud en schoonmaken. Een aanrechtblad van composiet is waterdicht en hygiënisch. Bacteriën krijgen geen kans erin door te dringen en composiet is bovendien makkelijk schoon te houden. Een nat doekje erover en klaar! Vooral wanneer je kiest voor een gepolijst werkblad. Let op, kies je voor een gezoet of gebrand oppervlak, dan boet je wat in op schoonmaakgemak. Verwijder (zure of vette) vlekken altijd direct, om te zorgen dat je ze niet blijft zien. En impregneer je aanrechtblad van composiet één keer per jaar om het mooi te houden.

Meer weten over aanrechtbladen van composiet?

Onze adviseurs vertellen je graag nog meer over composiet en de toepassing van composiet in jouw keuken. Kom gerust naar een van onze vestigingen voor advies!

  • Vraag ons nieuwe gratis keuken en badkamer magazine aan
  • 60 pagina’s vol met inspiratie
  • Binnen 3 dagen in de brievenbus​

Kom langs voor persoonlijk advies

Adviesgesprek

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in...

Lees meer

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager
Home
Keukens
Terug
Sluiten