De 6 trends en innovaties in keukenapparatuur

Bij Brugman laten we je graag de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keukenapparatuur zien. De keuken is al lang niet meer slechts een kookruimte; het is vaak het middelpunt van het huis, waar iedereen samenkomt. Laten we eens dieper ingaan op een aantal trends en ontwikkelingen die jouw keuken naar een hoger niveau tillen.

1. Kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Een mooi en functioneel hoogstandje. Kookplaten met ingebouwde afzuiging bieden niet alleen een strak design, maar zorgen ook voor een efficiënte verwijdering van kookluchtjes en dampen.

2. Flex cooking met flexzones

Flexibiliteit staat centraal in moderne keukens. Met kookplaten die beschikken over flexzones, kun je de grootte van je kookgebied aanpassen aan de grootte van je pannen. Zo kook je altijd met de juiste warmteverdeling.

3. Wijnklimaatkast

Een trend die steeds meer mensen omarmen is de wijnklimaatkast. Bewaar je favoriete wijnen op de perfecte temperatuur en proost met vrienden in je keuken.

4. Slimme keukenapparatuur met Wifi-connectiviteit

Siemens Home Connect tilt slimme keukenapparatuur naar een hoger niveau. Bedien je oven, koelkast of koffiemachine eenvoudig vanaf je telefoon. Zo ben je altijd in controle, waar je ook bent.

5. ETNA: FanDry vaatwasser en innovatieve oven

Als trendsetter in keukenapparatuur, introduceert ETNA de FanDry vaatwasser voor een vlekkeloos droog resultaat én een oven met innovatieve functies, zoals een turbo hetelucht functie en een ontdooistand. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en prestatie.

6. Energiezuinige keukenapparatuur

Duurzaamheid is niet langer een keuze, maar een noodzaak. Kies voor energiezuinige keukenapparatuur en draag bij aan een groenere toekomst zonder in te leveren op prestaties.

Bij Brugman omarmen we deze trends en bieden we een uitgebreide collectie keukenapparatuur. Maak van jouw keuken een plek waar stijl en functionaliteit samenkomen. Ontdek de toekomst van koken bij Brugman!

Meer inspiratie opdoen?

Wil je nog meer keuken inspiratie opdoen voor jouw droomkeuken? Dat kan, lees onze boeiende blogs, waarin we dieper ingaan op de nieuwste trends, handige tips delen en waar we je inspireren. Bij Brugman staan onze keukenadviseurs altijd klaar om jou te voorzien van een gratis en persoonlijk advies voor jouw nieuwe keuken.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken