Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Voorraadkast; de ideale opberger

Een voorraadkast in de keuken is een ideale oplossing wanneer je meer spullen hebt dan keukenkasten. Met een voorraadkast heb je genoeg plek voor alle producten en ruimte voor een voorraadje. Met een handige indeling zie je direct wat je in huis hebt. Afhankelijk van de grootte van jouw keuken kun je kiezen voor een ruime opbergkast zodat je altijd de nieuwe boodschappen een plek kan geven; bijvoorbeeld een kast met lades of een apothekerskast.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Diverse uitvoeringen voorraadkasten

Een voorraadkast kun je helemaal naar eigen smaak samenstellen; wil je bijvoorbeeld een voorraadkast met lades,met planken of beide? Daarnaast kun je ook kiezen voor een open voorraadkast zodat je direct ziet wat er in staat, of voor een gesloten voorraadkast voor een rustige uitstraling.

Bij een industriële inrichting past een voorraadkast in het zwart mooi. Houd je meer van een lichte en frisse look? Ga dan voor een witte voorraadkast met een matte of glanzende afwerking. Ook voor een landelijke stijl is er een bijpassende voorraadkast te vinden met grof hout. Zo is er voor iedere keuken een passende voorraadkast te vinden.

Afmetingen van een voorraadkast

Met een groot gezin is het fijn als je een grote voorraadkast hebt, zodat je alle spullen netjes kunt opbergen. Ook wanneer je veel potten en blikken met etenswaren hebt, is een grote voorraadkast prettig. Met een grote, hoge voorraadkast benut je de beschikbare ruimte optimaal. Of kies voor een brede lage voorraadkast als dit beter bij jouw ruimte en wensen past. Daarnaast kun je ook een voorraadkast op maat laten maken zodat deze perfect in de gewenste ruimte past.

Heb je een kleine keuken en niet zoveel voorraad? Dan is een kleine voorraadkast vaak meer dan voldoende. Denk bijvoorbeeld aan een smalle apothekerskast; hier kun je makkelijk producten in bewaren op een overzichtelijke manier.

Kom onze voorraadkasten bekijken in de showroom

Wil jij graag een voorraadkast? Kom langs in een van onze showrooms en ervaar de verschillende soorten voorraadkasten. Bekijk de verschillende formaten, modellen en stijlen en laat je inspireren door ons ruime aanbod. Maak een afspraak met een Brugman adviseur en geniet van persoonlijk, passend advies!

Magazine aanvragen
Afspraak maken