Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Jouw nieuwe badkamer wel heel voordelig met onze Alles in 1 deal!

Het uitkiezen van een badkamer is enorm leuk, maar brengt ook behoorlijk wat werk en bijkomende kosten met zich mee. Zo moet je ook rekening houden met het slopen en afvoeren van de oude badkamer, het verleggen van leidingen, transport, tegelwerk en natuurlijk de montage. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je hier een beetje tegenop ziet.

Maar daar hebben we voor jou gelukkig iets op bedacht: de alles-in-één-deal. Met deze deal kies je een complete badkamer inclusief 25 m2 tegelwerk voor een vaste lage prijs. En dat niet alleen, want in de prijs van je nieuwe badkamer zit het slopen van de oude badkamer, het verleggen van de leidingen, bezorging en montage gewoon inbegrepen. Alsof dit nog niet genoeg is, zit de afvoer van de oude badkamer ook bij de prijs inbegrepen. Je weet dus vooraf exact de badkamer kosten voor het plaatsen van jouw nieuwe favoriete ruimte in huis.

Liever een iets andere indeling? Dat kan! Onze adviseurs zitten klaar om een badkamer op maat te ontwerpen en om je helemaal te ontzorgen voor een voordelige prijs. Dat wil jij toch ook?

Maak gelijk een afspraak in een van onze showrooms of bij jou thuis.

De voordelen van de alles-in-één-deal op een rijtje:

 • Complete badkamer voor een vaste lage prijs
 • De kosten van de nieuwe badkamer inclusief montage, slopen, leidingen verleggen, bezorging, 25 m2 tegels en tegelwerk en afvoeren van de oude badkamer zijn inbegrepen in de prijs
 • Volledige ontzorging 

De geweldige badkamers waar je uit kunt kiezen:

Alles in 1 deal: Brandoni

Als je van een industriële look houdt dan is de badkamer Brandoni absoluut iets voor jou. De betonlook tegels in combinatie met het witte greeploze, hoogglans meubel geven de badkamer een prettige sfeer. Het ideale uitgangspunt om je dag fijn in te beginnen of te eindigen. Voor wat extra ontspanning is dit ook de ideale keuze dankzij de luxe regendouche. Doe je ogen maar eens dicht. Voel je jezelf daar al staan?

De zwarte nis zorgt er bovendien voor dat je shampoo en andere douche-artikelen altijd binnen handbereik zijn, net als de voorverwarmde handdoek die je na het douchen pakt van de zwarte designradiator. Door de dubbele wastafel met mat zwarte kranen is er altijd plek voor twee, dus op elkaar wachten is verleden tijd. De spiegel heeft ingebouwde led verlichting die jou precies geeft wat je op dat moment nodig hebt.

Kenmerken badkamer Brandoni:

 • Industriële badkamer met betonlook
 • Greeploos badkamermeubel met dubbele wasbak
 • Luxe regendouche
 • Spiegel met led verlichting 
 • Randloos toilet

Alles-in-één-deal-prijs: € 14.450,-

Benieuwd hoe deze badkamer in jouw huis staat? Maak een afspraak in een van onze showrooms en kijk samen met de adviseur naar de mogelijkheden.

Alles in 1 deal: Rosa

Heb je geen grote badkamer, maar wil je toch graag een bad en een douche? Dan is badkamer Rosa een perfect voorbeeld hiervan. Een compacte badkamer in een moderne en frisse stijl door de combinatie van tegels en kleuren. Door de ergonomische uitvoering lever je bovendien niet in op comfort. Zeker niet als je bekijkt wat voor heerlijke regendouche je krijgt. 

De eyecatchers van deze badkamer zijn absoluut de driehoekige roze tegeltjes tegen de wand. Ze vormen een perfect contrast met de gladde witte wandtegels en de zachte grijze vloertegels waar het bad ook bekleed mee is. Het moderne lichtgrijze badkamermeubel met grote ronde spiegel past perfect in deze badkamer. 

Kenmerken badkamer Elise:

 • Douchebad met regendouche
 • Hangend toilet met handig nisje
 • Sfeervolle tegel combinatie
 • Zwevend badkamermeubel in lichtgrijs
 • Grote ronde spiegel

Alles-in-één-deal-prijs: € 15.495,-

Benieuwd hoe deze badkamer in jouw huis staat? Maak een afspraak in een van onze showrooms en kijk samen met de adviseur naar de mogelijkheden.

Magazine aanvragen
Afspraak maken