Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Je keuken van aankoop tot oplevering

Je hebt je droomkeuken gekozen, waarschijnlijk met behulp van onze tips of persoonlijk advies in de winkel. Liefst zou je er meteen in aan de slag gaan. Logisch! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe aankoop.

Hoe gaat het nu verder? Welke stappen volgen nog? Hieronder zetten we ze voor je op een rij.

1. Aankoop

De meeste mensen kopen hun keuken inclusief montage. Zelf monteren is natuurlijk ook een optie, je kunt dan altijd bouwen op ons advies. Misschien moet je oude keuken nog gesloopt worden of zijn er extra gas-, water- en elektriciteitsleidingen nodig. Zorg je hier zelf voor, dan krijg je van ons een handig leidingschema voor de benodigde aansluitingen. Laat jij het sloop- en extra leidingwerk liever aan de expert over? Brugman helpt je graag van a tot z. Bespreek dit bij de aankoop even met je adviseur. Net zoals het moment en de wijze van betaling van je keuken. Lig je trouwens na aankoop wakker van die gewaagde kleur tegel of wil je tóch een extra kraan? Tot aan het inmeetmoment kun je je bestelling nog veranderen.

2. Inmeten

Voor het inmeten van je keuken maak je een afspraak bij de vestiging waar je je keuken hebt gekocht. Tijdens het meten kijken we nauwkeurig naar de plaats van bijvoorbeeld vensterbanken en deuren, zodat alles straks perfect past. Tip: zorg dat je hierbij aanwezig bent. Zo kun je (technische) zaken meteen bespreken en wie weet vang je nog wat voorbereidingstips op!

3. Bestellen

Zodra we de inmeetgegevens hebben verwerkt en je order is gecontroleerd, bestellen we alle keukenonderdelen. Je exacte bestelling en de voortgang kun je zien in je orderstatus op onze website. Nu de levering eraan komt, is het goed om te controleren of bijvoorbeeld alle aansluitingen er zijn. En is het gat voor de afvoer van de afzuigkap bijvoorbeeld al geboord? Check even of alle voorbereidende werkzaamheden zijn uitgevoerd.

4. Levering

Je kunt bij aankoop van je keuken een concrete leverweek afspreken, maar je kunt ook kiezen voor levering op afroep. In dat laatste geval laat jij ons weten wanneer je klaar bent voor de levering. Bijvoorbeeld wanneer de opleverdatum van je nieuwbouwhuis bekend is. Voor welke optie je ook kiest: je hoort tijdig van ons op welke dag je keuken wordt geleverd. Nu de leverdatum nadert, is het slim om alvast te zorgen voor een droge en veilige opslagplaats voor alle keukenonderdelen, in de buurt van je keuken. Zo hebben de monteurs meer plek om hun werk te doen in de ruimte waar de keuken daadwerkelijk komt te staan. Ook adviseren we je om kwetsbare muren en kozijnen af te dekken.

5. Montage

Is je keuken leeg, vlak en schoon en zitten alle aansluitpunten op de juiste plek? Dan kunnen we gaan opbouwen en bevestigen. Dit doen we meestal op de dag na levering. Het aansluiten van gas, water en elektriciteit is niet standaard bij de montage inbegrepen. Maar ook hier geldt: Brugman verzorgt dit graag voor je. Wil je gebruikmaken van deze service? Dan spreek je dat gewoon af bij de aankoop.

6. Oplevering

Het moment suprême: je staat oog in oog met je droomkeuken. Onze monteurs dragen deze graag persoonlijk aan je over. Samen vullen jullie een opleveringsrapport in. Blijkt iets nog niet 100% in orde? Dan onderneemt onze monteur direct actie. Onze klantenservice neemt contact met je op.

Nog vragen? Stel ze gerust

Klaar om je nieuwe keuken te ontmoeten? Misschien heb je nog vragen, over de (op)levering of de montage bijvoorbeeld. Stel ze ons gerust. Bel of kom naar de vestiging waar je je keuken hebt besteld.

Bekijk ook

Stel je keuken samen

Voorbeelden keukens

Keukenspecialist

Keukenoplevering

Keuken ontwerpen

Wat kost een keuken?

Goedkope keukens kwaliteit

Budget keukens

Goedkope keukens bespaar

Nieuwe keuken

Magazine aanvragen
Afspraak maken