Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Forzalaqua

Het exclusieve sanitairmerk Forzalaqua biedt een prachtige collectie sanitairproducten met een natuurlijke uitstraling. De producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zorgen daarom voor een warme sfeer in de badkamer. Naast een oogverblindend design zijn de producten ook voorzien van een zeer hoge kwaliteit. Benieuwd naar de producten van Forzalaqua? Bekijk de mogelijkheden bij Brugman. 

De producten van Forzalaqua

Het assortiment van Forzalaqua bestaat uit verschillende producten zoals wastafels, waskommen, douchebakken en plateau’s. Deze producten zijn verkrijgbaar in talloze vormen, maten en kleuren. Hierdoor vind je altijd een passend product voor jouw badkamer: van een groot Forzalaqua wastafel met twee waskommen tot een compacte hoekwastafel. De producten van Forzalaqua zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ook biedt het merk unieke handgemaakte accessoires, zoals houten ophangbeugels voor handdoeken.

Een greep uit de collectie

Forzalaqua waskommen

Forzalaqua wasbakken/waskommen

Forzalaqua meubels

Forzalaqua badkamer meubels

De verschillende stijlen van Forzalaqua

De collectie van Forzalaqua bestaat uit verschillende stijlen. De producten zijn verkrijgbaar in diverse vormen, afmetingen, kleuren en materialen. Hierdoor kies je eenvoudig een model dat perfect aansluit bij jouw wensen. De meest bekende series zijn de Forzalaqua Belezza, Forzalaqua Todi en Forzalaqua Palermo. Houd je van een moderne badkamerstijl? Kies dan voor de Forzalaqua producten en accessoires met een strakke en minimalistische vormgeving. Is een landelijke badkamerstijl meer iets voor jou? Breng dan de unieke natuurtinten van Forzalaqua terug naar jouw ruimte. Door het uitgebreide assortiment vind je altijd het sanitair dat jou aanspreekt en past bij jouw wensen en voorkeuren.

Duurzaamheid voorop

De producten van Forzalaqua zijn gemaakt van duurzame materialen. De natuurlijke materialen hebben een hoge kwaliteit. Met deze hoge kwaliteit geniet je jarenlang van de producten van Forzalaqua. De houten Forzalaqua badmeubels en natuurlijke accessoires gaan lang mee en verliezen na jarenlang gebruik nauwelijks hun mooie uitstraling.

Plan vrijblijvend een afspraak in bij Brugman

Is het kwalitatieve sanitair van Forzalaqua iets voor jou? Bezoek dan een van onze winkels en maak een afspraak met een van onze badkameradviseurs. Zij helpen graag en brengen samen met jou je wensen en behoeften duidelijk in kaart. Op deze manier kom je samen tot een aangename, schitterende badkamer die helemaal bij jou past.

Magazine aanvragen
Afspraak maken