Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Wat is een budget keuken?

Een budget keuken is een keuken als alle anderen: een keuken van de beste kwaliteit uitgerust met een complete set apparatuur. Om de prijs laag te houden is ervoor gekozen om budget keukens uit te rusten met vriendelijker geprijsde materialen, zoals kunststof. Ook zijn er slimme keuzes gemaakt voor de inbouwapparatuur. Budget keukens kunnen, net als onze andere keukens, altijd naar wens aangepast worden!

Budget keukens kenmerken zich door een scherpe prijs. Vind jij het aanschaffen van een keuken een prijzige bezigheid en zie jij er tegenop om veel geld uit te geven? Dat begrijpen we heel goed, en daarom bieden wij in elke prijscategorie budget keukens aan. Je kunt kiezen uit verschillende designs, samenstellingen en materialen. Zo wordt jouw ideale keuken betaalbaar!

Verkrijgbaar in allerlei maten, stijlen en kleuren

Een mooie keuken hoeft niet duur te zijn. Budget keukens zijn dan ook verkrijgbaar in allerlei maten, stijlen en kleuren in verschillende prijscategorieën. Welke stijl spreekt jou aan? Een budget keuken kan jouw wensen vervullen.

Scherpe prijs en een goede kwaliteit

Budget keukens kenmerken zich door de scherpe prijs. Wie denkt dat deze keukens van mindere kwaliteit zijn, heeft het mis. Bij Brugman zijn budget keukens dan wel goedkoper, dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Je profiteert alleen van de scherpe prijs, zodat je met een klein budget ook een mooie, bij jou passende keuken kan aanschaffen.

Vraag een gratis magazine aan!

Wij helpen je graag om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken. Ons gratis magazine helpt je hierbij. Het magazine staat vol met voorbeeldkeukens, trends, tips en nog veel meer. Zo kun je je goed oriënteren op de verschillende keuzes die je moet maken. Laat je inspireren zodat ook jij jouw ideale droomkeuken kan samenstellen.

Bekijk ook

Stel je keuken samen

Voorbeelden keukens

Keukenspecialist

Keukenoplevering

Keuken ontwerpen

Wat kost een keuken?

Goedkope keukens kwaliteit

Budget keukens

Goedkope keukens bespaar

Nieuwe keuken

Magazine aanvragen
Afspraak maken