10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

Ontwerp je eigen keuken bij Brugman

Een mooie, praktische en tijdloze keuken ontwerpen is minder moeilijk dan je misschien denkt. Sterker nog: voor een groot deel kun je zelf je nieuwe keuken ontwerpen. Met hulp van de 3D-ontwerptool van Brugman ontwerp je jouw droomkeuken vanuit huis. Er zijn echter wel een aantal dingen waar je op moet letten tijdens het ontwerpen. Brugman helpt je hier graag bij met een aantal aandachtspunten en tips. Wil je ook zelf jouw keuken samenstellen en ontwerpen? Ontwerp je eigen keuken direct of lees de tips van Brugman hier.

Iedere keukenopstelling mogelijk 

Na het bepalen van de stijl is het tijd om een keukenontwerp te maken. Je gaat nu de opstelling van je nieuwe keuken ontwerpen. Heb je veel ruimte? Dan is een open keuken met kookeiland misschien een goede optie. Een schiereiland staat met één zijde tegen de muur en neemt net even minder ruimte in beslag. Een keuken ontwerpen voor een kleine ruimte biedt extra uitdaging, maar ook hiervoor geldt dat er vaak veel mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een rechte keuken of hoekkeuken. Misschien kun je een raam of muurtje verplaatsen? Bedenk ook eens samen met onze adviseur welke extra mogelijkheden een verbouwing biedt. 

Verschillende keukenstijlen ontwerpen

Het ontwerpen van de keuken begint met het bepalen van jouw keukenstijl. Hiervoor zijn een aantal slimme manieren. Neem eens letterlijk een kijkje in de keuken van vrienden of familie. Werp daarnaast ook zeker een blik op onze keukenstijlen. Hier nemen we je stap voor stap mee in je keuze voor landelijke keukens, klassieke keukens, moderne keukens en industriële keukens. Want een keuken ontwerpen begint toch met goed om je heen kijken. Wil je een bijzondere keuken ontwerpen? Kijk dan eens bij de design keukens van Brugman. Ook kun je met de 3D-ontwerptool eenvoudig een woonkeuken ontwerpen. In dit geval geniet je van een open keuken die doorloopt in jouw woonruimte. Liever een kleine keuken ontwerpen? Ook dat is mogelijk. Dankzij het ruime assortiment aan keukenkastjes, aanrechtbladen en apparaten vind je altijd de modellen die passen in jouw keuken. Ontdek de mogelijke keukenstijlen van Brugman hier.

Tips voor het ontwerpen van jouw keuken

Bij een nieuwe keuken ontwerpen komen veel dingen kijken waar je misschien niet direct rekening mee houdt. Brugman biedt je daarom een aantal keuken ontwerpen tips:

  • Zorg voor voldoende beweegruimte en ergonomie in je nieuwe keuken. Bedenk daarnaast welke onderdelen in de keuken je samen gebruikt. Het is bijvoorbeeld erg handig om het fornuis en de spoelbak bij elkaar te plaatsen. Je maakt hier immers vaak tegelijkertijd gebruik van.
  • Meet alles nauwkeurig op. Bij een keuken ontwerpen is een nauwkeurige plattegrond natuurlijk onmisbaar. Meten is weten! Meet eerst secuur je keuken op en geef de maten door in de ontwerptool. Hierdoor heb je direct een tekening op schaal. 
  • Ontwerp en neem mee naar de winkel. Online kun je gratis jouw keuken ontwerpen met de 3D-tool van Brugman. Neem deze samen met jouw moodboard mee naar de winkel en laat je helpen door een adviseur. Zij kunnen je voorzien van de beste tips en geven je een vrijblijvend advies hoe je jouw keuken nog slimmer indeelt.

Keuken ontwerpen voorbeelden en inspiratie

Je eigen keuken ontwerpen is een stuk makkelijker wanneer je precies weet welke stijl en opstelling jij graag wilt. Neem daarom een kijkje in de collectie van Brugman en doe inspiratie op voor jouw nieuwe keuken. In de ruime collectie vind je diverse keukenontwerpen voorbeelden. Heb je helemaal voor ogen hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Dan is het nu tijd om jouw nieuwe keuken te ontwerpen!

Advies nodig bij het ontwerpen van je keuken?

Wil je thuis jouw eigen keuken ontwerpen? Maak dan gebruik van de online 3D-tool van Brugman. Hiermee maak je eenvoudig zelf een realistisch 3D-ontwerp van je droomkeuken. Zo komt je nieuwe keuken echt tot leven en krijg je nog beter in beeld of je de juiste keuzes maakt. Neem ook een deel van de aangrenzende kamer mee in het 3D-ontwerp. Dan zie je hoe je keuken aansluit op de rest van je huis.

Heb je advies nodig bij het ontwerpen van je keuken of wil je meer tips ontvangen? Bezoek dan een van de Brugman winkels en maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs. Zij helpen je graag en voorzien je van de beste tips voor een passend keukenontwerp Kom je zonder afspraak in onze winkel? Dan kan het zijn dat de keukenadviseurs in gesprek zijn en jou niet volledig naar wens kunnen helpen. Plan daarom altijd een afspraak in om er zeker van te zijn dat de keukenadviseur van Brugman voldoende tijd voor jou neemt om al jouw vragen te beantwoorden.

Magazine aanvragen
Afspraak maken