Recept Champagne Aperol cocktail

Laat de kurken maar knallen! Deze zomer zaten we massaal aan de Aperol op het terras en dat heerlijke moment laten we terugkomen met Oudjaarsavond! Weg met die saaie Champagne. We maken er een Aperol versie van. ;-) Hij is super makkelijk te maken, want je hebt er maar drie flessen voor nodig. Zo kun je in jouw keuken tijdig voordat de klok op 00:00 springt je cocktails maken en dan exact op tijd met elkaar klinken op een bruisend Nieuwjaar.

Ingrediënten:

  • Aperol
  • Champagne ( of Prosecco )
  • Bruiswater 
  • Sinaasappel

Benodigdheden:

  • Scherp mesje 
  • Flutes 

Zo maak je het:

Snijd een stuk van de schil van een sinaasappel en daar weer reepjes van. Deze rol je op in een stukje aluminiumfolie. Zo blijven deze mooi opgerold totdat je ze aan het glas hangt. 
Schenk eerst ongeveer 40ml Aperol per glas, daarna  30ml bruisend water en vul aan met Champagne! Hang het reepje sinaasappel eraan en serveer direct. Proost!

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken