Moodboards boordevol badkamer inspiratie

Een badkamer is niet alleen een functionele ruimte; het is een oase van rust en luxe. Om jou te inspireren hebben we een aantal prachtige badkamer moodboards samengesteld, boordevol met de mooiste materialen en de nieuwste trends. In deze blog nemen we je mee op reis, laten we je kennismaken met de diverse stijlen en materialen en vertellen we je waarom het maken van een moodboard een essentiële eerste stap is bij het creëren van jouw nieuwe badkamer.

Waarom een moodboard?

Voordat je op zoek gaat naar een nieuwe badkamer, is het belangrijk om je wensen en voorkeuren helder te hebben. Een moodboard is het perfecte instrument om deze ideeën concreet te maken. Het helpt je bij het visualiseren van de gewenste sfeer én stijl en stelt je in staat om materialen en kleuren op een samenhangende manier te combineren.

Hoe maak je zelf een moodboard?

Het maken van een moodboard is een leuke en creatieve stap in het ontwerpproces. Verzamel afbeeldingen, kleurstalen en materialen die je aanspreken. Combineer ze op een bord of digitaal platform en ontdek welke combinaties jou het meest aanspreken. Zo creëer je een persoonlijke weergave van jouw stijl en smaak.

Een aantal voorbeelden van inspirerende Brugman moodboards

Moodboard 1. Zandtinten
Dit moodboard weerspiegelt een tijdloze en serene keuze. De CTC stonedesign sand tegels vormen de basis, gecombineerd met Terratinta Softwood Honey houtlook tegels. Het meubelfront in huismerk L-bad Greige met brushed black grepen, samen met Ben Engraved handdouche en mat beige Ben sanitair, zorgen voor een harmonieuze badkamer in zandtinten.

Moodboard 2. Natuurlijke materialen
Moodboard 2 brengt een ode aan de natuurlijke materialen met Terre d'Azur Bologna Granito tegels en Equipe Masia Olive decortegels. Het meubelfront in Ben Linea naturel eiken met zand beige betonnen blad straalt eenvoudige elegantie uit, waarin natuurlijke materialen de hoofdrol spelen.

Moodboard 3. Glam
Creëer een vleugje glamour met CTC Marble Grafite mat tegels en Estudio Lloyd mat zwart/glans zwart decortegels. Het G-bad eiken zwart meubelfront met mat zwarte greeplijst en Ben Engraved kraan in geborsteld messing creëren een luxueuze en glamoureuze badkamer.

Moodboard 4. Naturel
Een rustgevend geheel creëer je met Cerim Match Up Sugar Comfort en Match Up Sugar Mix (kiezelpatroon) tegels. Het Ben Elegance naturel eiken meubelfront en de Ben Lavion kraan in geborsteld messing zorgen voor een natuurlijke en sereen ogende badkamer.

Moodboard 5. Reliëf en luxe
Een badkamer ademt luxe met CTC Marble Forte Luc glans tegels en Baldocer Larchwood Zig decortegels. Energieker Concept Pearl tegels en de Ben Engraved kraan in geborsteld koper voegen reliëf en exclusiviteit toe, zodat je een unieke badkamer uitstraling creëert.

Moodboard 6. Beautiful Beige
Moodboard 6 weerspiegelt tijdloze schoonheid met Energieker Navona Naturale tegels en Terratinta Stick Canyon Beige decortegels. Het Ben Tendenza Congo Bruin meubelfront, Ben Engraved Line kraan in geborsteld nickel en Ben sanitair in mat beige brengen een warme en prachtige beige sfeer naar voren.

Wil je deze moodboards zelf ervaren? Kom langs in onze winkels waar we je graag helpen bij het maken van jouw eigen moodboard. Laat je inspireren door een van onze badkamer adviseurs en creëer samen het moodboard van de badkamer waar je altijd al van hebt gedroomd.

Meer inspiratie opdoen?

Wil je nog meer inspiratie en praktische tips opdoen voor het verwezenlijken van jouw droombadkamer? Dat kan, onze adviseurs bij Brugman staan altijd klaar om je kosteloos en persoonlijk advies te geven voor jouw nieuwe badkamer. En als je nieuwsgierig bent naar de nieuwste ontwerpen en trends, nodigen we je van harte uit om langs te komen in een van onze winkels. Graag nog meer ideeën opdoen? Lees dan onze andere blogs of bestel online ons magazine, boordevol nuttige tips en tricks om het interieur van jouw dromen samen te stellen.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken