Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Ruimtelijk koken in de G keuken

Bij het kiezen van de opstelling van uw keuken is het absoluut de moeite waard om een G keuken te overwegen. De G keuken is namelijk een ideale keukenopstelling wanneer je houdt van uitgebreid koken of wanneer je vaak met meerdere personen in de keuken bent. Wij vertellen je er hieronder meer over.

Hoe herken je een G keuken?

De G keuken kenmerkt zich door:

  • De vorm: Een G keuken lijkt qua vorm op een U keuken. Het verschil is het extra schiereiland aan één kant waardoor het de kenmerkende G vorm krijgt.
  • Lang aanrechtblad: Door het extra schiereiland biedt deze keuken extra veel aanrechtblad. Zo heb je nog meer ruimte om met meerdere mensen te snijden, hakken, kneden, mixen, kortom alles wat nodig is om de lekkerste gerechten op tafel te zetten.
  • Veel opbergruimte: met het extra aanrechtblad verschaft de G keuken meteen ook veel opbergmogelijkheden. Onder en boven het blad heb je alle ruimte om het keukengerei op te bergen. Benut ook de ruimte in de hoeken met een hoekkast of hoekcarrousel.
  • Ruimtelijke uitstraling: deze keukenopstelling komt het best tot zijn recht in een ruimte met een groot oppervlak. Zo heb je alle ruimte om vrij te bewegen in de keuken en heeft de keuken een ruimtelijke uitstraling.
  • Alles bij de hand: bij een lange rechte keuken moet je nog wel eens van links naar rechts rennen bij het koken. In de cirkelvormige opstelling van de G keuken heeft u alles binnen handbereik. Zo kook je makkelijk en comfortabel.

De indeling: een legio aan mogelijkheden

Een extra voordeel van de G keuken is de tal van mogelijkheden om de keuken in te delen. Alleen het schiereiland al kan op verschillende manieren gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een barretje of een werkplek. Ook leuk is om het fornuis op het schiereiland te plaatsen zodat je tijdens het koken de kamer inkijkt. Een andere mogelijkheid is om een kastenwand te creëren aan één kant in de keuken waar je al jouw apparatuur in kwijt kunt.

Uw G keuken in 3D

Benieuwd naar de mogelijkheden van een G keuken in uw huis? Ontwerp dan uw droomkeuken in onze 3D ontwerp tool. Met deze tool ontwerp je gemakkelijk en snel jouw unieke G keuken en krijg je een realistische tekening. Wie weet kunnen we binnenkort bij jou in huis een G keuken plaatsen.

Bekijk ook

open keuken

Open keukens

Parallelkeukens

Parallelkeukens

G keukens

G keukens

U keukens

U keukens

L keukens

L keukens

Magazine aanvragen
Afspraak maken