Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

(Woon)trend: Pink

Een van dé trendkleuren op het moment is ‘Pink’. Er is niet meer te ontkomen aan roze elementen in je woonhuis. Denk aan woonaccessoires, maar ook complete meubelstukken zoals roze banken stelen de show. De Pink trend kun je zowel in de keuken als in de badkamer creëren. In deze blog lichten we de woontrend  ‘Pink’ toe!

Trend: ga voor roze

De roze stijl is multifunctioneel en biedt daardoor veel mogelijkheden. Het is een kleur die een statement kan maken, door felle tinten naar voren te laten komen in een neon versie. Roze kan ook luxe uitstralen door een zachte tint te combineren met gouden woonaccessoires. Roze oogt stoer wanneer je deze combineert met robuuste materialen, zoals eikenhout of metalen elementen. Door af te wisselen in bepaalde vormen en materialen kies je dus de stijl die bij jou past. Combineer roze met verschillende kleuren en creëer jouw favoriete look!

Kies voor een roze badkamer

Heb je weleens nagedacht over een compleet roze badkamer? Zo gek is het nog niet. Neem afscheid van saaie witte muren en kies voor deze populaire kleur. Roze biedt warmte, gezelligheid en afwisseling naast prachtige natuurtinten en luxe materialen. Roze kent veel tinten, denk aan een oud roze retro look of juist een royale look. Bekijk ook Badkamer Rosa uit onze collectie voor meer inspiratie. Daarnaast heeft een roze kleur effect op je zelfverzekerdheid! Roze is namelijk goed voor je teint: Wanneer je in de spiegel kijkt, zie je er ook nog eens beter uit! Maak een gewaagde keuze en laat je badkamer matchen met de woonstijl in je keuken en slaapkamer. Kies voor een klassieke of romantische stijl in de badkamer om roze prachtig tot zijn recht te laten komen.

Roze stijl in de keuken

Roze elementen of een roze muur in jouw keuken zet de toon. Het is een opvallende, zoete kleur die al snel als vrouwelijk wordt beschouwd. Ook in een mannelijk woonhuis kan Pink stijlvol staan! Ga voor een zachtroze kleur om extra sfeer aan je keuken te geven. Kies bewust voor felroze om een statement te maken. Oudroze past prachtig in een vintage woonstijl door dit te combineren met koperen en gouden woonaccessoires. Voor de trendy Scandinavische stijl kun je lichtroze op een catchy manier terug laten komen. Denk aan een half geverfde muur of een prachtige decoratie vaas. Durf keuzes te maken en ga voor colorblocking. Hoe cool is het om roze met blauw te combineren! Zo creëer je direct een moderne en opvallende keuken.

Overtuigd van de Pink woontrend?

De Pink woontrend zorgt in iedere ruimte voor een luxe, speelse of stoere uitstraling door de opvallende roze elementen. Wil je ook graag Pink in jouw badkamer of keuken? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en kom langs bij Brugman. Ben je op zoek naar nog meer inspiratie en nieuwe trends? Neem dan een kijkje bij onze andere blogs en ontdek de laatste badkamertrends of kijk binnen bij andere klanten van Brugman voor meer inspiratie!

Meer informatie en inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Kom gerust langs in een van onze Brugman winkels of maak een afspraak! Onze adviseurs helpen je graag met de zoektocht naar een nieuwe badkamer en/of keuken.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken