Tips om inspiratie op te doen voor je nieuwe keuken of badkamer

Overweeg je een nieuwe keuken of badkamer, maar ontbreekt het je aan badkamer of keuken inspiratie? Geen zorgen, met de Pinterest inspiratie pagina van Brugman helpen we je op weg. Dit populaire platform biedt een schat aan ideeën en keuken of badkamer inspiratie. Of je nu van strak en modern houdt of juist een rustieke uitstraling verkiest, op Pinterest vind je talloze foto's, tips en tricks om je op weg te helpen naar je droombadkamer of -keuken. In deze blog geven we je de beste tips om het maximale uit Pinterest en andere inspiratiebronnen te halen. Dus leun achterover, scroll door de ideeën en laat je creativiteit de vrije loop voor de perfecte keuken of badkamer.

Maak een moodboard

Pinterest is een waardevolle bron voor het vinden van inspiratie voor jouw nieuwe keuken of badkamer. Brugman heeft een Pinterest-pagina boordevol ideeën en moodboards die je kunt verkennen. Maar hoe werkt Pinterest eigenlijk? Het is eenvoudig: je maakt een account aan en begint met het aanmaken van borden. Deze borden zijn als digitale prikborden waarop je afbeeldingen en ideeën kunt verzamelen door ze vast te pinnen. Als je de Brugman pagina bezoekt kun je door onze moodboards bladeren om stijlen, kleuren en indelingen te ontdekken die bij jouw smaak passen. 

Ook is onze Instagram-pagina een dagelijkse bron van inspiratie, met regelmatige updates over de meest recente trends, materialen en ontwerpen. Door ons te volgen, ben je altijd up-to-date en kun je eenvoudig de nieuwste stijlen integreren in jouw eigen keuken of badkamer project.

Eindeloos veel inspiratie

Ook kun je kosteloos ons inspiratie magazine aanvragen. Dit magazine is gevuld met keuken- en badkamerontwerpen, de nieuwste trends en handige tips. Ook kijken we binnen bij onze klanten. Op onze inspiratiepagina op de website vind je ideeën, foto's en video's om je creatieve geest te voeden en in onze blogs bespreken uiteenlopende onderwerpen die jou zeker zullen aanspreken, van ontwerpideeën tot renovatietips. Maar dat is nog niet alles! Wil je daadwerkelijke resultaten zien? Bekijk dan de ‘Binnenkijken bij’-pagina. Hier vertellen onze klanten trots over hun keukens, badkamers, toiletruimtes en vloeren. 

#mijnbrugman

Bovendien kun je ons volgen via #mijnbrugman op sociale media om te genieten van de prachtige transformaties van onze klanten en zelfs je eigen project met ons te delen. Vergeet niet dat je altijd welkom bent in een van onze Brugman winkels, waar je de keukens en badkamers in het echt kunt ervaren.

Tips & Tricks om inspiratie op te doen

Inspiratie voor jouw ideale keuken of badkamer kan dus uit diverse bronnen komen. Start met het maken van een moodboard op Pinterest. Zo vind je eenvoudig de stijl die je zoekt en kunnen onze adviseurs hiermee aan de slag. Als je een meer hands-on aanpak wilt, ontwerp dan zelf jouw ideale keuken in 3D met beschikbare online tools om een tastbaar beeld te krijgen van je ideeën. Vergeet niet om te blijven bladeren in woon- en keukenmagazines voor de nieuwste trends en creatieve ideeën.

Maar het absolute hoogtepunt van inspiratie komt vaak wanneer je keukens in het echt ervaart en bekijkt. Dus, plan een afspraak in een van onze Brugman vestigingen om de materialen en ontwerpen te voelen en te visualiseren in jouw eigen ruimte. Wij hopen je genoeg inspiratie te bieden! Veel plezier en succes met de zoektocht naar jouw perfecte keuken, badkamer en/of vloer. 

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken