Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Showroomkeukens

Het kopen van een showroomkeuken bij Brugman is dé manier om een complete keuken voor een uitstekende prijs te bemachtigen. Met een grote selectie aan showroomkeukens maakt Brugman het gemakkelijk voor je om dé keuken passend bij je interieur te vinden. Er is altijd wel een showroomkeuken die aan je wensen voldoet. De keukens zijn voorzien van kwalitatieve apparatuur en altijd uit te breiden met materialen uit onze huidige collectie. Bekijk hier welke showroomkeukens er te koop staan in jouw regio.

  • Filter op filiaal

  • Filter op prijs

Wat zijn de voordelen van een showroomkeuken?

Een showroomkeuken aanschaffen is vaak een goedkoper alternatief voor een volledig nieuwe keuken. Wie wat minder te besteden heeft, maar wel graag een keuken wil met alles erop en eraan, kan op zoek gaan naar een showroomkeuken. Deze keukens moeten in de showroom plaatsmaken voor een nieuwe opstelling en worden daarom verkocht tegen een scherpe prijs. Het aanschaffen van een showroomkeuken biedt een aantal voordelen (zoals de scherpe prijs). Alle voordelen hebben we voor je op een rij gezet:

✓ Zeer scherpe prijs

De korting van een showroomkeuken uit de keuken outlet kan bij Brugman oplopen tot wel 70%. Dit betekent dat je een super luxe keuken kan aanschaffen voor maar weinig geld. Deze lage prijs kan tevens een uitkomst bieden voor als je binnenkort je huis wil verkopen en je keuken wil vervangen om het huis meer waarde te geven.

✓  Volledig uitgerust

Een showroomkeuken is helemaal compleet. De ongebruikte keukenapparatuur zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Deze luxe apparatuur zou je normaal gesproken niet zo snel aanschaffen, maar bij een showroommodel zit dit er allemaal bij. Is de apparatuur toch niet helemaal naar je zin? Geen probleem, de apparatuur kan namelijk naar keuze vervangen worden.

✓ Wat je ziet, is wat je krijgt

Bij het ontwerpen en samenstellen van een nieuwe keuken is het altijd maar afwachten of het wel mooi staat in je huis. Bij een showroommodel heb je meteen een goed beeld van jouw nieuwe keuken. Uiteraard is het ook mogelijk om een 3D impressie van de showroomkeuken te maken zodat u kunt zien hoe de keuken in uw huis staat. 

✓ Een outlet keuken past altijd

Je koopt een showroomkeuken in de afmeting zoals deze in de showroom staat opgesteld. Is jouw keukenruimte net iets groter? Geen probleem, je kan er altijd een of meerdere kasten bij kopen. Ook kunnen we met passtukken de keuken altijd helemaal laten aansluiten op de muren in jouw keuken.

Showroomkeuken aanpassen is altijd mogelijk

Het aanpassen van de showroomkeuken is zeker mogelijk. Je kan bijvoorbeeld de frontjes laten vervangen of kiezen voor andere apparatuur. Samen met onze keukenspecialist kun je dan overleggen op welke prijs de keuken dan uit zou komen. De apparatuur die in de showroomkeukens zit is overigens nooit aangesloten en dus zo goed als nieuw!  

Wat gebeurt er als ik een showroomkeuken reserveer?

Wanneer je een keuken reserveert, dan wordt de keuken 48 uur vastgezet en nemen we snel contact op. Je bent op dat moment dus nog niets verplicht. De reservering wordt besproken en pas als je in de winkel geweest bent, kun je de keuze maken de keuken ook daadwerkelijk te kopen. 

Keuken aanbiedingen

Heb je geen interesse in een showroomkeuken maar wil je wel graag een scherpe prijs? Ook voor de leukste keukenaanbiedingen ga je naar Brugman. Seizoensproducten kun je bijvoorbeeld voordeling aanschaffen wanneer de oude collectie plaats maakt voor de nieuwe. Daarnaast hebben we ook vaak speciale actieweken met knallende korting! Wil je op de hoogte blijven van de laatste keuken aanbiedingen of andere acties van Brugman? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht over extra kortingen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken