Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Brugman badkamercollectie

Ben jij van plan om een nieuwe badkamer te kopen? Dan komt er wellicht veel op je af. Je moet namelijk veel keuzes maken wanneer je een badkamer gaat kopen. Wil jij een complete badkamer kopen? Wanneer je een badkamer compleet gaat kopen moet je onder meer bepalen in welke stijl en opstelling je deze wilt, met welk budget. Wil je niet alleen een badkamer kopen maar ook laten plaatsen? Hier dien je ook rekening mee te houden. Op deze pagina tonen we onze badkamer collecties en geven we een aantal tips en handvatten die je kunt gebruiken bij de aanschaf van een nieuwe badkamer.

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

In elke straat een Brugman

Benieuwd hoe onze keukens en badkamers er bij mensen thuis uitzien? Sinds 1971 plaatsen we keukens en badkamers bij tevreden klanten die trots beelden van hun Brugman keuken of badkamer met ons delen. Wil jij hier meer van zien? Bekijk het hier.

Plaats jouw foto op Instagram met #mijnbrugman of tag ons en ook jouw foto komt op deze website of op de Instagrampagina van Brugman keukens & badkamers.'

Inspiratie opdoen

Om te beginnen is het verstandig om badkamer inspiratie op te doen, om erachter te komen wat jij mooi vindt. Hierboven vind je al een aantal badkamer voorbeelden. Kan jij nog wat meer inspiratie voor de badkamer gebruiken? Bekijk nog meer tips om badkamer ideeën op te doen op deze pagina. Wil jij graag in het echt voorbeelden van badkamers zien? Geen probleem, kom dan langs bij een van onze badkamer showrooms. Om de badkamer showroom doe jij tal van ideeën op voor jouw badkamer.

Verschillende soorten badkamerstijlen

Wanneer je wat badkamers hebt bekeken, kom je er ook achter welke stijl badkamer jou het meeste aanspreekt. Ga jij bijvoorbeeld voor strak en minimalistisch met een moderne badkamer? Of spreekt de stoere en robuuste uitstraling van een industriële of betonlook badkamer jou meer aan? Wanneer je houdt van warm en sfeervol is de landelijke of houten badkamer misschien juist een perfecte match. Op zoek naar luxe en authenticiteit? Dan is de design badkamer een goede optie. Wil jij achterhalen welke badkamerstijl jou het meeste aanspreekt? Bekijk onze verschillende badkamerstijlen hier.

Verschillende badkamerindelingen

Heb jij bepaald welke badkamerstijl jouw favoriet is? Dan kan je gaan kijken naar welke badkamerindeling het beste in jouw ruimte past. Heb jij bijvoorbeeld een kleine badkamer, een en-suite badkamer of een badkamer met schuin dak? Op basis hiervan kan jij gaan bepalen wat er in jouw badkamer past op welke plek. Wil jij bijvoorbeeld een badkamer met een inloopdouche, met een bad of juist met allebei?

Wat kost een badkamer?

Een logische, hierop volgende vraag is: wat kost een badkamer? Je moet natuurlijk ook rekening houden met jouw budget. De badkamer kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de beschikbare ruimte, het materiaalgebruik en de keuze voor sanitair. Er kan dus geen vaste prijs voor een badkamer worden gegeven. Om toch een indicatie te krijgen van de kosten van jouw badkamer raden we je aan om gebruik te maken van onze budgetplanner.

Badkamer ontwerpen

Heb jij jouw budget vastgesteld? Dan is het tijd om jouw badkamer te ontwerpen. Voor het visueel maken van jouw badkamer kun je zelf proberen de badkamer te tekenen. Het gaat hierbij voornamelijk om de badkamer indeling. Wil je een wat realistischer badkamerontwerp? Da kun je jouw badkamer online ontwerpen. Bij Brugman kun je zelfs 3D jouw badkamer ontwerpen via deze handige tool. Zo krijg je een realistische weergave van jouw ideale badkamer design.

Maak een afspraak met onze badkamer adviseur

Heb jij behoefte aan gericht badkamer advies? Bij Brugman helpt een expert op badkamergebied je graag. Onze badkamer adviseur geeft je graag advies over badkamers en beantwoordt met plezier al jouw vragen, zodat jij jouw droombadkamer realiseert. Behoefte aan een gesprek met onze experts van de badkamers? Maak dan eenvoudig en snel een afspraak.

Wil je alvast weten wat er allemaal mogelijk is. Stel je nieuwe badkamer samen met onze 3D badkamerplanner en kom erachter welke stijl het beste bij je past. Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze badkamer showroom voor meer informatie en een goed advies. Wij helpen je graag verder in één van onze vestigingen.

Ga zelf alvast aan de slag

Gebruik onze budgetplanner om te zien wat bepaalde mogelijkheden doen met de prijs. Wil je toch liever zien hoe je badkamer in de ruimte staat? Probeer dan onze 3D badkamerplanner.

Ons 2023 magazine is uit!

Vraag ‘m nu gratis aan

Gratis adviesgesprek

Hulp met de ideale keukenopstelling of badkamerindeling

Je hebt je badkamer gevonden, hoe nu verder?

Je hebt je droombadkamer gekozen, waarschijnlijk met behulp van onze tips of persoonlijk advies in de winkel. Het liefst zou je er meteen in aan de slag gaan. Logisch! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe aankoop. Hoe gaat het nu verder? Hieronder hebben we dit proces in stappen voor je uitgewerkt.

Je hebt je droombadkamer gekozen, waarschijnlijk met behulp van onze tips of persoonlijk advies in de winkel. Het l…

Lees meer

Je hebt je droombadkamer gekozen, waarschijnlijk met behulp van onze tips of persoonlijk advies in de winkel. Het liefst zou je er meteen in aan de slag gaan. Logisch! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe aankoop. Hoe gaat het nu verder? Hieronder hebben we dit proces in stappen voor je uitgewerkt.

1. Adviesgesprek
2. Aankoop
3. Inmeten
4. Bestellen
5. Levering & montage
6. Service
1. Adviesgesprek
2. Aankoop
3. Inmeten
4. Bestellen
5. Levering & montage
6. Service
Magazine aanvragen
Afspraak maken