Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Een stijlvolle bijkeuken

Rondslingerende spullen, vieze was en een verzamelplek voor alles wat je niet in het zicht wilt hebben; de bijkeuken is een ruimte van het huis waar interieurstijl nog een relatief nieuw begrip is. Maar stel je een stijlvolle en georganiseerde bijkeuken voor die aansluit op jouw keukenstijl en de ruimte biedt als wasruimte en opslagruimte. Laat je inspireren door de moderne ideeën van Brugman.

3 tips om jouw bijkeuken efficiënt in te richten

Bij het inrichten van de bijkeuken is het vinden van een balans tussen stijl en functionaliteit belangrijk. De wasmachine, droger, schoonmaakspullen en etensvoorraad kun je allemaal opbergen in de bijkeuken, maar hoe blijft het dan een stijlvolle en georganiseerde ruimte? Met deze drie tips richt je jouw bijkeuken stijlvol en efficiënt in: 

1. Voorraadkast

De bijkeuken is een verlengstuk van de keuken, hierdoor is deze ruimte ideaal om wat etensvoorraad in op te slaan. Met een voorraadkast geef je een opgeruimde en georganiseerde look. Gebruik een hoge kast om de ruimte optimaal te benutten of een schuifdeur bij een kleinere ruimte. Kies een kast die aansluit op de keukenstijl voor een luxe uitstraling en een gevoel van eenheid.

2. Wasruimte

De wasmachine en droger zijn ideaal om in de bijkeuken neer te zetten. Plaats de wasmachine en droger van de grond zodat je deze gemakkelijker kunt vullen zonder last te krijgen van je rug. Met een apothekerskast tussen de wasmachine en droger heb je een handige en veilige plek waar al het wasmiddel binnen handbereik ligt. Kies voor wasmanden om de was te organiseren en voor een opgeruimde uitstraling. Ook deze kun je bijvoorbeeld in een kast opslaan zodat de manden niet altijd in het zicht staan. 

3. Kastenwand

Een kastenwand is misschien wel de meest populaire manier om een bijkeuken stijlvol en efficiënt in te richten. Een kastenwand biedt enorm veel ruimte en geeft een opgeruimde look. Kies voor een hoge kastenwand zodat ook de stofzuiger, strijkplank en dweil er in passen. Met een kastenwand die aansluit op jouw keukenstijl creëer je harmonie en rust.

Een op maat gemaakte bijkeuken

Wil je een op maat gemaakte bijkeuken? Naast keukens en badkamers kun je ook bij ons terecht! Laat onze adviseurs met jou meedenken en creëer samen de bijkeuken van jouw dromen. Met een 3D tekening brengen we jouw wensen tot werkelijkheid en houden we rekening met jouw woonstijl en gezinssituatie. Onze adviseurs geven het gehele proces gratis advies en zetten graag een stapje extra.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over het inrichten van jouw keuken of bijkeuken? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken