Brugman badkamers - een grote variatie badkamers en keukens

Brugman badkamercollectie

Brugman biedt een grote badkamercollectie aan. Daarin zijn allerlei stijlen, maten en opstellingen mogelijk. Graag maken we jouw badkamer helemaal op maat. Bekijk hier onze ruime badkamercollectie.

Kies jouw badkamer met Brugman

Je badkamer is een centrale en veelgebruikte ruimte in je huis. Ga je een nieuwe uitzoeken? Dan neem je daar graag de tijd voor. Want een badkamer kies je voor nu én later. Bovendien heb je eindeloze mogelijkheden qua opstelling, design en sanitair. Met onze 3D ontwerp tool kun je je alvast een voorstelling maken van je nieuwe badkamer. 

Het ideale bad voor jouw badkamer

Baden zijn er in allerlei maten, vormen en materialen. Ga je een bad uitkiezen? Bij Brugman vind je een grote variatie aan baden; van douchebaden tot whirlpools

Zet de toon met je tegels

Vloer- en wandtegels zijn bepalend voor de uitstraling van je badkamer. Kies je voor gedurfd of tijdloos? Kiezels of mozaïek misschien? Er zijn tegels in werkelijk alle kleuren, maten en vormen. Brugman geeft je graag advies. Bekijk ter inspiratie ook eens onze tegelcollectie.

Badkamermeubel: sfeerbepalend!

Een badkamermeubel maakt je badkamer compleet. Of nu elke centimeter telt of je vrijer bent in je ruimtegebruik, je hebt keuze uit uiteenlopende materialen, kleuren en vormen. Vrijstaand of aan de muur. Zelf samenstellen kan ook! Benut onze tips en vind het ideale badkamermeubel.

Bubbelbad of zonnige douche?

Lekker! Een wellness in je eigen huis. Nu je toch gaat breken en bouwen, kun je net zo goed wat luxe aan je badkamer toevoegen. Zoals een masserende whirlpool of een Sunshower die je opfrist én je een mooie teint bezorgt.

Badkamer Budgetplanner

Weet waar je aan toe bent met behulp
van onze rekentool.

  • Stel gratis uw badkamer samen
  • Neem mee voor de puntjes op de i
  • Mooie tools om inspiratie op te doen

3D badkamer ontwerptool

Experimenteer met verschillende
opstellingen in jouw badkamer.

  • Mooie tools om inspiratie op te doen
  • Realistische tekeningen
  • Neem mee voor de puntjes op de i

Een uiteenlopend aanbod aan stijlen.

Er zijn talloze mogelijkheden qua opstelling, design en sanitair. Maar om te beginnen is het wel zo handig om je favoriete stijl te kiezen. Zorg dat je de juiste keuzes maakt. Ga je voor landelijk, industrieel, design of klassiek?

Een nieuwe douche?

Dan wil je al het gebruiksgemak en de luxe die je nodig hebt. En natuurlijk mag je douche een mooie designaanvulling zijn op je badkamer! Een douche kiezen is leuk, maar nog niet zo eenvoudig.

Lees meer over het kiezen van de juiste douche

Home
Terug
Sluiten