Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Badkamers

Bij Brugman vind je alles voor je badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe complete badkamer of het tijd vindt om die oude douchecabine te vervangen, wij zijn jouw badkamerspecialist voor al jouw wensen. Onze adviseurs kunnen je dan ook alles vertellen over badkamers, sanitair, tegels en de laatste trends.

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en badkamertrends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

Doe online inspiratie op, bekijk onze badkamercollectie of bezoek één van onze showrooms. Hoe komt jouw nieuwe badkamer eruit te zien?

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
 • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
 • Inspiratie en advies op maat
 • Jouw keuken of badkamer
         binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Badkamer samenstellen

Een badkamer stel je samen uit meerdere producten, zoals een badkamermeubel, douche, toilet en bad. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

In elke straat een Brugman badkamer

Sinds 1971 plaatsen we keukens en badkamers bij tevreden klanten die trots beelden van hun Brugman keuken of badkamer met ons delen. Wil jij hier meer van zien? Bekijk het hier.

Ben jij ook trots op jouw Brugman keuken en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met #mijnbrugman of tag ons en ook jouw foto komt op deze website of op de Instagrampagina van Brugman keukens & badkamers.'

Welke badkamer past bij jou?

Een badkamer vinden die perfect aansluit bij jouw wensen is nog niet zo makkelijk. Wij helpen jou hier graag mee, aan de hand van onderstaande vragen helpen we je een stap dichter bij de ideale badkamer te komen.

Brugman advies

Inspiratie én advies op maat

Plan je afspraak op jouw manier

Je bent van harte welkom in onze showrooms voor inspiratie én advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur vragen we je een afspraak te maken. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

Ga zelf aan de slag

Gebruik onze budgetplanner om te zien wat jouw ideale badkamer kost. Wil je toch liever zien of je badkamer in de ruimte past en wat je mooi vindt? Probeer dan onze 3D badkamerplanner.

Je hebt je badkamer gevonden, hoe nu verder?

Je hebt je droombadkamer gekozen, waarschijnlijk met behulp van onze tips of persoonlijk advies in de winkel. Het liefst zou je er meteen in aan de slag gaan. Logisch! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe badkamer. Hoe gaat het nu verder? Wij hebben dit proces in stappen voor je uitgewerkt.

Je hebt je droombadkamer gekozen, waarschijnlijk met behulp van onze tips of persoonlijk advies in de winkel. Het l…

Lees meer

Je hebt je droombadkamer gekozen, waarschijnlijk met behulp van onze tips of persoonlijk advies in de winkel. Het liefst zou je er meteen in aan de slag gaan. Logisch! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe badkamer. Hoe gaat het nu verder? Wij hebben dit proces in stappen voor je uitgewerkt.

1. Adviesgesprek
2. Aankoop
3. Inmeten
4. Bestellen
5. Levering & montage
6. Service
1. Adviesgesprek
2. Aankoop
3. Inmeten
4. Bestellen
5. Levering & montage
6. Service

Een complete badkamer geeft rust

Je badkamer is de ruimte die in balans hoort te zijn. Het is de plek waar je helemaal tot rust wilt komen. Om een harmonieuze ruimte te creëren, kies je voor een complete badkamer, waarbij alles op elkaar is afgestemd qua stijl, kleur en indeling. Een complete badkamer kan bestaan uit een wastafel, douche en toilet. Daarnaast hoort er een mooie spiegel, badkamermeubels of een paar plankjes bij. Heb je de ruimte, dan maak je het natuurlijk helemaal compleet met een heerlijk lig- of zitbad. En vergeet natuurlijk niet om ook bijpassende kranen uit te zoeken om je badkamer helemaal compleet te maken.

Maak je badkamer compleet

Complete badkamers zijn eigenlijk pas echt compleet wanneer ze qua stijl en indeling helemaal passend zijn. Natuurlijk kun je stijlen door elkaar mixen maar het is belangrijk om daarbij de balans goed te bewaren. Wanneer je een nieuwe badkamer uitzoekt is het daarom verstandig om alles mooi op elkaar af te stemmen.

Badkamerinspiratie & advies

 • Nieuw! Engraved kranen serie

  Nieuw! Engraved kranen serie

  Met de nieuwe kranenserie Engraved Line in zes verrassende kleuren voeg je een stijlvolle twist toe aan je dagelijkse…

  Lees meer
 • De 5 grootste ergernissen in de badkamer

  De 5 grootste ergernissen in de badkamer

  De badkamer, de plek waar we onszelf verzorgen en even tot rust komen, kan soms ook voor wat ergernissen zorgen. Ken je dat…

  Lees meer
 • De mooiste badkamermeubels op een rijtje

  De mooiste badkamermeubels op een rijtje

  Badkamermeubels bieden een wereld aan mogelijkheden om je badkamer een tijdloze en moderne uitstraling te geven. Of je nu op…

  Lees meer
Magazine aanvragen
Afspraak maken