Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De beste apparatuur merken

Keukenapparatuur vormt de basis van een functionele keuken. Goede apparatuur draagt namelijk bij aan een hoger kookcomfort. Naast functionaliteit speelt ook het design een belangrijke rol. Ben je op zoek naar nieuw keukenapparatuur? Of wil je gewoon even wat inspiratie opdoen? Bekijk dan snel welke keukenmerken we hebben en vind het beste keukenmerk dat bij jou past.

De beste apparatuur merken voor jou

Brugman heeft de beste keukenmerken geselecteerd zodat jij kunt genieten van hoge kwaliteit en een aangenaam design. Brugman gaat helemaal mee met de tijd, waardoor je bij ons de nieuwste keukenapparatuur vindt. Naar welk merk keukenapparatuur ben jij op zoek? Bekijk de apparatuur van de merken die jou het meeste aanspreken en ontdek wat deze merken bieden. Welk merk keukenapparatuur je kiest is afhankelijk van verschillende factoren, zoals uitvoering, afmetingen en kwaliteit. Ieder merk heeft prachtige apparaten van hoogwaardige kwaliteit.

Bovendien vind je keukenapparatuur voor ieders budget. Zo vind je goedkope keukenapparatuur met een hoogwaardige kwaliteit. Ook hebben we luxe, dure keukenmerken waar je een ietwat hogere prijs voor betaalt. Bekijk specifiek per merk welke apparaten worden aangeboden en maak een vergelijking.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Inbouw keukenapparatuur

Wil je genieten van een strakke, net afgewerkte keuken? Kies dan voor inbouw keukenapparatuur. Hierbij kun je denken aan een ingebouwde vaatwasser, een ingebouwde combimagnetron en een ingebouwde koel- en vrieskast. Op deze manier ben je van alle gemakken voorzien zonder dat de ruimte rommelig oogt. Onze A-merken beschikken over een ruim assortiment hoogwaardige inbouwapparatuur. Hierdoor vind je vele mogelijkheden voor in jouw keuken. Wil je meer weten over hoe je op een slimme manier de beste inbouw keukenapparatuur kiest? Lees dan deze pagina en laat je inspireren.

Het energieverbruik

Bij het kiezen van de beste keukenapparatuur is het goed om te letten op de energieklasse. Zeker bij het kiezen van koel- en vriesapparatuur is het energieverbruik een belangrijk punt van aandacht. Hoe meer wattage een koelkast heeft, hoe meer energie deze verbruikt. Zet de koelkast bovendien niet lager dan 4 graden, zodat je direct al bespaart in je energierekening. Wat de kookplaat betreft zijn de gas- en inductiekookplaat de meest verantwoorde mogelijkheden. Kies tot slot voor een afzuigkap die bij jouw ruimte past. Een te grote afzuigkap zorgt voor onnodig energieverbruik. Heb je een kleine ruimte? Kies dan ook voor een wat kleinere afzuigkap. Dit zal voldoende zijn om de keuken te ontdoen van kookdampen.

Inspiratie opdoen?

Als het gaat om keukenmerken ben je nu al een stuk wijzer. Wil je de diverse hoogwaardige keukenapparaten met eigen ogen zien en zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Kom dan langs in een van onze winkels of maak alvast online een afspraak en laat je inspireren! Met een enorm groot assortiment aan luxe keukenmerken vind je gegarandeerd keukenapparaten van topkwaliteit. Heb je vragen over de verschillende keukenapparatuur? Of twijfel je over een bepaald keukenmerk? Stel je vragen dan aan een van onze deskundige adviseurs. Zij helpen je graag en brengen samen met jou je wensen en behoeften duidelijk in kaart. Op deze manier kom je samen tot een aangename, schitterende keuken die helemaal bij jou past. 

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken