Ruime keuze keukenmerken

De beste keukenmerken

Een keukenmerk zegt je misschien niet veel wanneer je op zoek bent naar de beste apparatuur voor je (nieuwe) keuken. Daarom heeft Brugman de beste keukenmerken voor je op een rijtje gezet zodat je gewapend met alle informatie op zoek kunt gaan naar de ideale apparatuur voor je keuken. Bovendien is op deze manier meteen duidelijk welke voordelen bepaalde keukenmerken hebben. Nieuwsgierig? Lees hier meer over de verschillende keukenmerken.
 

AEG

Het Duitse merk AEG bestaat al meer dan een eeuw en nog steeds maken ze mensen blij met hun degelijke en sterke apparatuur. Onder andere de afwerking van de apparatuur is van hoge kwaliteit. 

Bauknecht

De apparatuur van Bauknecht wordt geroemd vanwege de gebruiks- en milieuvriendelijkheid. Zo biedt Bauknecht bijvoorbeeld veel losse onderdelen wat handig is als je iets moet vervangen. Daarnaast gaat je apparatuur hierdoor langer mee. 

Bertazzoni

De Italiaanse apparatuur van Bertazzoni is volledig toegespitst op gebruikers- en kookgemak. Zo werken ze uitsluitend met hoogwaardige materialen. 

Boretti

Boretti, wie kent het niet? Dit Italiaanse merk staat bekend om het prachtige stijlvolle fornuis waarmee je de sterren van de hemel kookt. Maar Boretti heeft nog meer in huis! 

Bosch

Bosch is een gerenommeerd huishoudmerk met een uitgebreid assortiment. Ook wat betreft keukenapparatuur kun je goed terecht bij dit merk. Van ovens tot afwasmachines en van wijnklimaatkasten tot warmhoudladen.

Falcon

Falcon is met meer dan 200 jaar ervaring expert op het gebied van fornuizen. Het merk produceert dan ook multifunctionele fornuizen die voor iedere keuken een ware toevoeging zijn!

Itho

Het merk Itho is van Nederlandse bodem en dat zie je terug aan de apparatuur. De apparaten zijn eenvoudig qua design, maar voorzien van slimme technologieën om huishoudelijke producten nog milieuvriendelijker en duurzamer te produceren. Lees hier meer over dit keukenmerk.

Novy

De afzuigapparatuur van Novy is toonaangevend op het gebied van recirculatie en afzuigkappen. Zo biedt Novy de nieuwste en meest moderne afzuiging zoals werkbladafzuiging geïntegreerd in de kookplaat. 

Quooker

Inmiddels kan menig mens al niet meer zonder de innovatieve heetwaterkraan van Quooker in de keuken. Tegenwoordig vind je deze handige kraan in één op de vijf keukens. 

Samsung

Het innovatieve merk Samsung heeft een breed assortiment huishoudapparatuur van hoge kwaliteit en met een hoog gebruiksgemak. Je profiteert hierbij van hoge prestaties en ultiem gebruiksgemak.

Siemens

Siemens is opgericht in 1847 en daarmee één van de oudste keukenmerken. Met al deze ervaring lukt het Siemens om keukenapparatuur te voorzien van innovatieve technologieën en slimme designs. 

Whirlpool

Ook het Amerikaanse merk Whirlpool zet zich al jaren in om milieuvriendelijke apparaten te maken. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee! 

Smeg

De apparaten van Smeg zijn erop gericht om de taken in de keuken zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken. Dit merk je onder andere doordat de apparatuur gemakkelijk schoon te maken is én gebruiksvriendelijk is.

Zanussi

De keukenapparatuur van Zanussi staat bekend om hun prachtige en moderne Italiaanse designs en de hoogwaardige kwaliteit. Bovendien heeft Zanussi alle apparatuur in huis om jou het leven in de keuken makkelijker te maken!

Home
Terug
Sluiten