De beste keukenmerken

Een keukenmerk zegt je misschien niet veel wanneer je op zoek bent naar de beste apparatuur voor je (nieuwe) keuken. Daarom heeft Brugman de beste keukenmerken voor je op een rijtje gezet zodat je gewapend met alle informatie op zoek kunt gaan naar de ideale apparatuur voor je keuken. Bovendien is op deze manier meteen duidelijk welke voordelen bepaalde keukenmerken hebben. Nieuwsgierig? Lees hier meer over de verschillende keukenmerken.
 

AEG AEG, van basic tot luxe

AEG is ontstaan in 1883 maar kreeg pas de merknaam AllgemeineElektricitäts-Gesellschaft (kortweg AEG) in 1887. Het bedrijf staat bekend om het ontwikkelen van hoogwaardige elektrische apparaten en onderdelen voor thuisgebruik. Meer..

ZANUSSI Zanussi Italiaans koken

Omdat Zanussi keuken in oplossingen denkt en vooral het gebruikersgemak wil vergroten, biedt het vooral vrijstaande apparaten die je – indien nodig – makkelijk kunt verplaatsen of vervangen.Meer..

SIEMENS Siemens, kookplezier

De Siemens keuken kent verschillende voordelen. Het brede assortiment biedt zowel vrijstaande Siemens keuken apparaten als inbouwapparatuur. Zo past in iedere keuken een Siemens apparaat. Meer..

BERTAZZONI Bertazzoni, traditioneel

Van prachtige fornuizen tot inbouwovens en magnetrons: ieder stukje voor de Bertazzoni keuken is tot in de kleinste details geperfectioneerd voor jouw gebruikersgemak. Lees meer..  

ATAG ATAG voor alle thuischefs

In Nederland houden we van koken en in een ATAG keuken kun je heerlijk de lekkerste gerechten klaarmaken. ATAG is van oorsprong een Nederlands bedrijf en werd in 1948 opgericht door Anton Tijdink en Aton Goor. Meer..

WHIRLPOOL Whirlpool gemak

De Whirlpool keuken is een onderdeel van het merk Whirlpool. Dit merk bestaat al sinds 1911, al kreeg het pas in 1950 de naam Whirlpool Cooperation. Al jaren zet Whirlpool zich in om zuinige apparaten te maken. Lees meer..

MIELE Miele, gebruiksvriendelijk

De Miele keuken apparaten zijn zowel los te gebruiken als in te bouwen, dit laatste geldt vooral voor de ovens en magnetrons. Ook is het mogelijk om een vaatwasmachine in de Miele keuken in te bouwen. Meer..

IGNIS Ignis, mooi voordelig

Het IGNIS keuken assortiment bestaat uit ovens, magnetrons en combimagnetrons, kookplaten, koelkasten met en zonder grote vriezer, afzuigkappen en natuurlijk afwasmachines. Lees meer..  

BAUKNECHT Bauknecht keuken

Bauknecht werd in 1919 opgericht in het Duitse Neckartenzlingen als een bedrijf gespecialiseerd in landbouwapparatuur. Pas na de Tweede Wereldoorlog ging Bauknecht over op het produceren van keukenapparatuur. Lees meer..

SMEG Smeg, Italiaanse passie

De Smeg keuken is een onderdeel van de ontwerpers van de Bertazzoni keukens (en familie) en is ontstaan in het mooie Guastalla bij Parma. De G van Smeg staat ook voor de plaatsnaam. Lees meer..

ITHO DAALDEROP Itho Daalderop, Hollands

Itho Daalderop bestaat pas sinds 1 januari 2011, maar de afzonderlijke bedrijven Itho en Daalderop zijn al veel langer actief. Itho sinds 1919 en Daalderop al sinds 1880 om precies te zijn.  Lees meer...

BORETTI Boretti, keukenjuweel

De Boretti keuken is naast gebruiksvriendelijk vooral heel stijlvol. Het is een keuken die gezien mag worden. Het fornuis voor de Boretti keuken wil je daarom ook zo vrijstaand mogelijk neerzetten. Meer..