Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Hoekkeukens

Een hoekkeuken is een keuken met genoeg bewegingsruimte die toch lekker knus aan kan voelen. Door de open opstelling is deze keuken erg praktisch en ruimtebesparend. Niet voor niets is een hoekkeuken de meest gekozen opstelling van de Nederlandse huishoudens. De ideale hoekkeuken kun je helemaal zelf samenstellen door de brede keuze in materialen, stijlen en kleuren.

Voordelen hoekkeukens

Een hoekkeuken biedt veel mogelijkheden om je keukenspullen en kookgerei op te bergen. De meeste mensen kiezen voor een hoekkeuken doordat deze veel opbergruimte biedt. Naast de kasten en lades bevat deze keuken ook vaak een voorraadkast in de hoek. Mocht je nog meer opbergruimte willen dan kun je ook nog kiezen voor een hoge kastenwand.

Deze opstelling is ook efficiënt toe te passen in kleinere ruimtes. Kies je voor een open hoekkeuken dan staat deze direct in verbinding met de woonkamer. In dat geval is de hoekkeuken een slimme maar ook stijlvolle optie.

Een hoekkeuken in een kleine ruimte

Een hoekkeuken richt je in op basis van een werkdriehoek. De werkdriehoek is bedoeld om zo efficiënt mogelijk te werken. Daarbij is vooral de afstand tussen de spoelbak en de kookplaat belangrijk, want dat is de afstand die je het meeste aflegt tijdens het koken.

#mijnbrugman

Bijna in elke straat staat wel een Brugman

Al 50 jaar inspireren we onze klanten met een breed assortiment keukens en badkamers met de laatste trends, praktische tips en slimme oplossingen. Keukens en badkamers die perfect passen en iedere dag opnieuw voor veel gebruiksplezier zorgen. We kunnen dus wel zeggen dat inmiddels in bijna elke straat wel een Brugman staat. 

Hieronder kijken we binnen bij tevreden klanten die trots zijn op hun keuken en deze deelden met ons via Instagram. Bekijk deze keukens en laat je inspireren!

Ben je ook trots op jouw Brugman keuken of badkamer en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met #mijnbrugman of tag ons en ook jouw foto komt op deze website of op de Instagrampagina van Brugman keukens & badkamers.

Een hoekkeuken met verschillende onderdelen

Hoekkeuken met bar

Naast gezellig is een bar in je hoekkeuken ook nog eens erg praktisch. Tijdens het koken kunnen familie of vrienden gezellig bij je zitten. In de ochtend is even snel aan de bar ontbijten bijvoorbeeld ook praktisch en gezellig! De bar maakt een mooie verbinding met de woonkamer. De bar is geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes.

Hoekkeuken met eiland

Deze opstelling is erg populair door de luxe uitstraling, opbergruimte maar ook de gezelligheid die hij met zich meebrengt. Je kunt een kookeiland indelen op een manier die bij je past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zitgedeelte, ruimte om uitgebreid groentes te snijden of juist voor een groot fornuis.

Opbergruimte in een hoekkeuken

De hoekkeuken biedt heel veel mogelijkheden voor opbergruimte. Je hebt zelf in de hand hoe je dit in wilt vullen. Een hoekkeuken met hoge kasten bevat veel opbergmogelijkheden, maar als dat nog niet genoeg is dan kan je ook kiezen voor een hoekkeuken met kastenwand.

Hoekkeukens in verschillende kleuren en stijlen

Een hoekkeuken is in te richten in verschillende kleuren en stijlen. Kies voor een stoere zwarte keuken of juist voor een rustige witte of grijze keuken. Alle drie deze basis tinten zijn mooie te combineren met verschillende stijlen en kleuren. Voor een landelijke look in je keuken kun je ervoor kiezen om hout in combinatie met roestvrijstaal toe te voegen. Voor een strakke en luxe uitstraling kun je het beste kiezen voor een moderne look. Deze creëer je makkelijk met zwart of witte accessoires. Mocht je nu een echte hout-liefhebber zijn dan kun je kiezen voor een houtlook keuken. Deze keuken straalt veel warmte en gezelligheid uit.

Hoekkeuken kopen?

Graag persoonlijk advies over een hoekkeuken bij jou thuis? We adviseren je graag, zowel in de showroom als bij je thuis. Maak hiervoor een afspraak via onze website. We komen graag bij je langs of zien elkaar in één van onze vestigingen. Liever eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan. In ieder geval zit je voor een hoekkeuken bij Brugman goed. We zien je graag!

Magazine aanvragen
Afspraak maken