Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Magnolia keukens

Een magnolia keukens is een variant op de witte keuken. De magnolia keuken heeft een zachte, lichte tint die zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. Deze kleur is een goed alternatief voor een witte keuken als je wit te hard vindt maar wel houdt van de neutrale, open uitstraling. Een magnolia keuken kun je dankzij de neutrale sfeer erg goed combineren met veel verschillende kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden van een magnolia keuken? Bekijk dan hier een greep uit onze collectie.

Verschillende stijlen magnolia keukens

Een magnolia keuken is verkrijgbaar in diverse afwerkingen. De verschillende afwerkingen zorgen voor een heel andere uitstraling, waardoor de magnolia keuken weer past in diverse keukenstijlen. Een matte magnolia keuken is de ideale optie voor een landelijke uitstraling. De matte afwerking behoudt de warmte van een landelijke magnolia keuken. Ben je juist meer van een strakke, moderne afwerking? Ga dan voor een hoogglans magnolia keuken. Een moderne magnolia keuken met een hoogglans afwerking heeft een strakke uitstraling.

Magnolia combineren met andere kleuren in de keuken

Doordat magnolia een rustige kleur is, is deze kleur eenvoudig en prachtig te combineren met vele andere kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een prachtig contrast met een zwart met magnolia keuken. Je kunt in jouw magnolia keuken zwart eenvoudig toevoegen, bijvoorbeeld met een magnolia keuken en een zwart blad.

Wil je juist nog meer een warme natuursfeer en bruine tinten in jouw keuken? Kies dan een magnolia keuken met hout. Ook dit creëer je eenvoudig door voor jouw magnolia keuken een houten blad te kiezen. Een magnolia houten keuken zien we veel terug in de landelijke interieurs. Wil je juist de rustige kleur magnolia combineren met een chique kleur voor een strak geheel? Dan is een grijze magnolia keuken een top keuze. Met een magnolia keuken en een lichtgrijs blad bijvoorbeeld, creëer je een licht geheel met een rustige uitstraling.

Magnolia elementen in de keuken

Wil jij ook magnolia in de keuken? Dan hoef je niet direct een geheel nieuwe keuken aan te schaffen. Door enkele magnolia elementen in de keuken creëer jij je eigen magnolia keuken. Met bijvoorbeeld magnolia keukendeurtjes heeft jouw keuken al een prachtig aanzicht in de kleur magnolia.

Wil je magnolia iets subtieler laten terugkomen in de keuken? Dat kan gemakkelijk met bijvoorbeeld een magnolia werkblad in de keuken of een magnolia kookblad. Of ga voor een magnolia kleur aan de muur met magnolia tegels in de keuken. Is jouw apparatuur toch aan vervanging toe? Een mooie oplossing is dan om te gaan voor een magnolia afzuigkap of een magnolia koelkast. Kortom, er zijn vele manieren om magnolia terug te laten komen in jouw keuken!

Bestel ons keukenmagazine

Is een magnolia keuken ook iets voor jou? Of liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis keukenmagazine. Liever alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze winkels. Maak van te voren een afspraak met onze keukenadviseur. Onze adviseur helpt jou met het maken van de juiste beslissing.

Magazine aanvragen
Afspraak maken