Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Onderkast in de keuken

Met onderkasten in de keuken geniet je van extra veel opbergruimte binnen handbereik. Handige onderkasten maken het koken in de keuken gemakkelijker en leuker; kies je voor een onderkast met laden voor alle kruiden, of ga je voor een onderkast met daarop een kookplaat of spoelbak? Met het ruime aanbod van verschillende modellen en uitvoeringen vind je altijd een onderkast die aansluit op jouw wensen.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Diverse modellen en uitvoeringen

Er zijn verschillende typen onderkasten waaruit je kunt kiezen. Zoek je bijvoorbeeld een onderkast om alle kruiden en smaakmakers in op te bergen? Kies dan voor een onderkast met lades, zo kun je alles gemakkelijk organiseren en zijn zelfs de achterste potjes altijd binnen handbereik. Een onderkast met verlichting zorgt ervoor dat je alles goed kunt zien; bijvoorbeeld met verlichting binnen in de kast of met greeplijst verlichting voor een sfeervolle uitstraling in de keuken. Een onderkast met verlichting sluit mooi aan bij een moderne of design keuken, maar ook bij een landelijke stijl geeft de verlichting een sfeervolle touch.

Diverse afmetingen keuken onderkasten

Een onderkast in de keuken is in verschillende breedtes verkrijgbaar. De meeste gangbare breedte voor een onderkast is 60 centimeter, maar kan variëren tussen de 30 en 120 centimeter breed. Ook de diepte en de hoogte van de kast zijn in verschillende maten mogelijk. Iedere keuken is anders, kom daarom voor het beste advies langs in een van onze showrooms zodat we samen kunnen kijken naar welke onderkast het beste bij jouw keukenruimte past.

Kom onze keuken onderkasten bekijken in de showroom

Wil jij graag een keuken onderkast? Kom langs in een van onze showrooms en ervaar de verschillende soorten onderkasten. Bekijk de verschillende formaten, modellen en stijlen en laat je inspireren door ons ruime aanbod. Maak een afspraak met een Brugman adviseur en geniet van persoonlijk, passend advies!

Magazine aanvragen
Afspraak maken