Kies voor de marmerlook in jouw keuken of badkamer

Het is al een tijdje zo en we zien het ook niet snel veranderen: de marmerlook tegeltrend. Wie wil dat nou niet: elegantie en veelzijdigheid in zijn woning? Marmerlook tegels zijn altijd voorzien van een uniek ader- en kristalstructuur, waarmee je de keuken of badkamer een chique upgrade geeft. En wist je dat een marmerlook tegel bijna 1-op-1 te vergelijken is met een echte marmeren tegel? De techniek van tegenwoordig zorgt ervoor dat deze niet meer van het origineel te onderscheiden is. Met deze tegel creëer je dus altijd een unieke, luxe en elegante uitstraling in iedere ruimte. Ben je nieuwsgierig geworden naar de marmerlook tegel? Lees dan verder, we geven je wat voorbeelden en vertellen je alles over deze tegeltrend.

Hoe pas je de marmerlook tegeltrend toe in jouw woning

Marmer geeft je interieur een chique look. En daarom is het niet gek dat we deze tegel vaak tegenkomen in de keuken of badkamer. Je kunt met de marmerlook alle kanten op. In de badkamer wordt de marmerlook tegel vaak gebruikt als vloer- of wandtegel. Je kunt er zelfs voor kiezen om het door te trekken in heel de badkamer, dus op de vloer én de wand. Zo creëer je een geheel. Past een subtiele look wat meer bij jou? Kies er dan voor om de marmerlook alleen in de douche te verwerken. Hiermee behoud je rust in de badkamer en heb je een luxe uitstraling. 
In de keuken zien we de marmerlook tegel vaak terug op de wand. Je kunt dan kiezen uit kleine tegels voor een speels effect. Of voor grote 60x60 tegels voor een chique uitstraling.

De verschillende stijlen, kleuren en structuren

Marmerlook tegels zijn er in allerlei soorten. Zo is er altijd een marmerlook tegel die aansluit op jouw wensen. De populairste kleuren die we zien terugkomen zijn wit en grijstinten. Deze hebben een rustig en klassiek uiterlijk en passen in vrijwel ieder interieur. Voor een wat stoerdere look kies je voor een zwarte marmerlook tegel. Deze komt perfect tot zijn recht in de industriële stijl. Wil je liever een echte eyecatcher in de ruimte? Dat kan, met marmerlook tegels in felle kleuren. Gekleurd marmer in het geel, roze, rood of zelfs knalgroen? Het is er allemaal en past perfect bij een echte design keuken of badkamer.

Hoe combineer je marmerlook tegels in de badkamer

Met marmerlook tegels kun je prachtige combinaties in de badkamer maken. Marmer komt goed tot zijn recht in vrijwel alle interieurstijlen, waardoor je er echt alle kanten mee op kan. Combineer donkere en lichte kleuren met elkaar voor een uniek contrast. Kies bijvoorbeeld voor een witte marmerlook tegel op de vloer en donkergrijze matte tegels op de wand. Maak deze stijl dan compleet met een donker badkamermeubel en voila je hebt een unieke, eigentijdse badkamer. Ook luxe materialen passen perfect bij marmerlook tegels. Kies voor een koper of gouden wastafelkraan en trek dit door in meerdere elementen, zoals de douchekraan. Zo creëer je een luxe geheel in de badkamer.

Laat je inspireren door het tegelplein van Brugman

Er zijn heel veel mogelijkheden als het gaat om tegels voor in de keuken of badkamer. Dit maakt de keuze extra moeilijk. En daarom hebben wij, speciaal voor jou, in iedere showroom een groot tegelplein met alle soorten tegels. Hier kan een adviseur je voorzien van alle informatie én inspiratie die je wil door bijvoorbeeld het maken van moodboards. Kom ze eens bekijken en laat je verrassen! Voor nog meer tegeltrends en inspiratie, lees dan nu onze andere blogs.

Meer informatie en inspiratie

Ben je op zoek naar unieke tegels die jouw ruimte aanvullen? Of wil je graag wat meer inspiratie opdoen over tegels? Bij Brugman helpen wij jou. Ook voorzien de keuken adviseurs van Brugman je graag van een gratis en persoonlijk advies voor jouw nieuwe tegels in de keuken of badkamer. Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag bij het samenstellen van jouw droomkeuken of badkamer en voorzien je van professioneel advies!

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken