Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Wastafelmeubels: stijlvol en praktisch

Een wastafelmeubel is ideaal om al jouw badkamerspullen netjes op te bergen. Zo heb je geen last meer van rondslingerende shampooflessen, scheermesjes en handdoeken. Je geniet van extra opbergruimte en houd de badkamer netjes opgeruimd. Bovendien kies je uit diverse stijlen, materialen en kleuren, zodat je het badkamermeubel perfect afstemt op jouw wastafelblad en de rest van het interieur. Brugman vertelt je over de voordelen van wastafelmeubels en de vele mogelijkheden op het gebied van stijl en design.

De voordelen van een wastafelmeubel

Een wastafelmeubel kent diverse voordelen ten opzichte van een standaard, vrijhangende wastafel. Het belangrijkste voordeel is de opbergruimte die je krijgt. Zeker in de badkamer is het handig om bepaalde items bij de hand te hebben. Denk aan shampooflessen, tandpasta, washandjes en badhanddoeken. Door deze uit te stallen op de wastafel of in de douche krijg je al snel een rommelig uiterlijk. Met een meubel met lades of kasten berg je alles netjes op en is het toch binnen handbereik. Een ander voordeel van een wastafelmeubel is dat je de wastafelsifon ook in het meubel kunt wegwerken. Tot slot kun je met een wastafelmeubel de uitstraling in de badkamer bepalen, doordat deze vaak direct in het oog springt. 

Een wastafelmeubel in jouw badkamerstijl

Ga je voor een strak, design wastafelmeubel, een stoer wastafelmeubel met beton of toch liever voor een warme, eikenhouten variant? Met het wastafelmeubel zet je de toon in de badkamer, zeker wanneer je voor een opvallend exemplaar gaat. Kies voor neutrale kleuren en een vlak, eenvoudig front wanneer je het meubel liever naadloos integreert met jouw moderne badkamer. Of wat dacht je van een elegant meubel met gekaderde deurtjes en ronde knopgrepen voor jouw landelijke of klassieke badkamer? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden wat betreft design, materiaal, kleur en formaat. In het uiteenlopende assortiment badkamermeubels bij Brugman vind je altijd een exemplaar dat past bij jouw badkamerstijl.  

Kom langs voor persoonlijk advies

Ben je op zoek naar een complete wastafel met meubel of wellicht alleen een apart wastafelmeubel? Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in een van onze vestigingen en laat je adviseren en inspireren.

Magazine aanvragen
Afspraak maken