De favoriete badkamers en toiletten van Brugman

Bij Brugman begrijpen we de kunst van het creëren van deze verfijnde ruimtes als geen ander. In deze blog vertellen we je alles over onze favoriete badkamers en toiletten, waar functionaliteit en stijl samenkomen. Ontdek de nieuwste trends in badkamerdesign, leer hoe je de ruimte optimaal benut en laat je inspireren door prachtige ontwerpen die elke dag beginnen met een vleugje luxe.

Badkamer Durango

De badkamer ‘Durango’ is een ware parel in de wereld van interieurdesign door zijn trendy en stijlvolle Japandi-stijl. Deze stijl combineert de eenvoudige elegantie van de Japanse schoonheid met de warme, natuurlijke elementen van de Scandinavische stijl. In Durango wordt deze combinatie van stijlen prachtig weerspiegeld in de zachte beige kleuren die de ruimte sieren.

Een van de opvallende kenmerken van de Japandi-stijl is de nadruk op minimalisme en functionaliteit, dit komt perfect tot uiting in de handige spiegelkast. De spiegelkast biedt niet alleen een plek om jezelf te bewonderen, maar ook om extra spullen op te bergen waardoor de opgeruimde look van de badkamer behouden blijft.

Wat de tegelcombinaties betreft, zijn de grote tegels met hun lichte reliëf een stijlvolle keuze. Ze creëren niet alleen een gevoel van ruimte, maar voegen ook een subtiele textuur toe waardoor de badkamer een rustige en uitnodigende sfeer krijgt.

Badkamer Vincenza

Deze compacte en sfeervolle badkamer is een toonbeeld van slim ontwerp en elegantie. Het pronkstuk van Vincenza is ongetwijfeld de halfronde wastafel die de ruimte een organische uitstraling geeft en een unieke touch toevoegt aan de badkamer.

Dankzij de hoge kast is er voldoende opbergruimte voor al je badkamerspullen, waardoor de badkamer altijd opgeruimd blijft. De marmeren-look tegels op de wanden en vloer geven Vincenza een klassieke en elegante uitstraling. In badkamer Vincenza vind je ook een ruime inloopdouche, perfect voor een verfrissende start van de dag. De zachte tinten die de badkamer sieren creëren een heerlijk spa-gevoel waardoor je elke dag geniet van een moment van luxe en ontspanning. Vincenza is het bewijs dat zelfs een compacte badkamer groots kan zijn in stijl en functionaliteit.

Badkamer Mandana

Badkamer Mandana is een gedurfde en stoere ruimte waar industrieel en marmer moeiteloos samenkomen. Hier is elk detail doordacht om een unieke sfeer te creëren. De hangende meubels en de slimme zwart-wit combinatie geven de badkamer een ruimtelijke uitstraling. De wit marmeren tegels op de wanden stralen klassieke elegantie uit, terwijl de zwart marmeren tegels op de vloer een stoere touch toevoegen aan de ruimte. Het ligbad is perfect om in te ontspannen na een lange dag of geniet van een verfrissende regendouche. De zwarte details, zoals de matzwarte kraan en de matzwarte regendouche, zorgen voor een eigentijdse en gewaagde uitstraling.

Toiletruimte Ceppo

Toiletruimte Ceppo straalt van tijdloze elegantie door de keuze voor lichte en beige kleuren. De zandkleurige tegels met een subtiel reliëf en witte tegels op de zijwand creëren een prachtige dynamiek die rust en verfijning uitstraalt.

De moderne spiegel met ledverlichting en anti-condens technologie dragen bij aan het gevoel van comfort en gemak. De badkamerspiegel zorgt ervoor dat je altijd een helder zicht hebt. Het hangend toilet en de wastafel dragen bij aan een ruimtelijke uitstraling en een strak, eigentijds design.

Meer inspiratie opdoen?

Wil je meer badkamers bekijken van Brugman? Kom dan langs bij een van de winkels van Brugman en laat je inspireren! Ook voorzien de badkamer adviseurs van Brugman je graag van een gratis en persoonlijk advies voor jouw nieuwe badkamer. Maak een afspraak en ontvang advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs. Jouw persoonlijke wensen én budget staan hierbij uiteraard voorop. Liever vanuit huis meer inspiratie opdoen? Ook dat is mogelijk! Bestel ons gratis magazine en lees onze andere blogs voor nog meer badkamer inspiratie en geniet van een boek boordevol inspiratie.

Magazine aanvragen
Afspraak maken