Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Binnenkijken bij Frank en Lucia

Frank en Lucia zijn in de wolken met hun landelijke keuken: ‘De appeltaarten vliegen de keuken uit’

Frank en Lucia verhuizen twee jaar geleden naar een oud kantorencomplex wat is omgebouwd tot duurzame nieuwbouwwoningen. Ze richten het appartement from scratch in. De perfecte timing om hun droomkeuken te verwezenlijken…

Inspiratie

Na het doorbladeren van landelijke woonmagazines voor inspiratie is er voor Lucia geen twijfel mogelijk: “Een massief houten keuken, dat wordt het!”, maar Frank merkt al snel op dat dat geen keukens zijn die je zomaar in een winkel kan scoren. Frank: “Dat zijn keukens die op maat zijn gemaakt door een timmerman, dat past niet in ons budget.”

Bezoek aan Brugman

Frank en Lucia starten hun zoektocht online op de website van Brugman, waarbij hun oog valt op een eiken keuken. Frank en Lucia maken een afspraak bij een van de winkels van Brugman om de keuken van dichtbij te bekijken: “De keuken heeft een kunststof deur, wat ik al prachtig vind. Toch word ik in de winkel verrast door een deur van fineerhout wat mij nog meer aanspreekt. Door het laagje fineerhout krijgt het écht die landelijke uitstraling waar ik zo gek op ben.”

Zo gepiept

Frank en Lucia hebben hun droomkeuken helemaal voor ogen, waardoor de gesprekken en het opstellen van de 3D-tekeningen met de adviseur zo zijn gepiept. “De keuken past niet helemaal in onze woning, maar dankzij onze kundige adviseur hebben we één kast in de breedte op maat laten maken en nu past het perfect.” Voor ze het wisten begon de montage die zelfs op één hoog vlekkeloos verliep.

Comfortabel

Als de keuken helemaal af is, is het voor Frank en Lucia liefde op het eerste gezicht: “De keuken is één met de woonkamer door de landelijke en stoere uitstraling die perfect aansluit bij de rest van het interieur.” Het is niet alleen de look & feel van de keuken die voor vlinders in hun buik zorgt: “We hebben een BORA inductiekookplaat geïntegreerde afzuiging. Het was in het begin nog even wennen omdat we het gebruik van gas gewend waren, maar het is geweldig.”

Koffieleut

Frank vertelt over zijn wens van een inbouw koffiemachine: “De inbouw zelf is me nét iets te prijzig en onze voorkeur gaat uit naar twee ovens. Wél houden we in de nieuwe indeling van de keuken een stuk muur over waarop onze adviseur voorstelde om een stuk keuken bij te bestellen. Het is nu een prachtige koffiecorner inclusief een Jura volautomatische koffiemachine en dat is als échte koffieleut fantastisch!”

Zin om te koken

Door de ruime leefkeuken is Lucia weer helemaal in haar nopjes: “Ik heb echt zin om weer te koken en te bakken. Het is zo gezellig, omdat het een onderdeel van je woonkamer is en je dicht bij je gezin bent.” Met een grote glimlach vertelt Frank: “Ja, echt waar. De appeltaarten vliegen de keuken uit!”

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over het inrichten van jouw keuken? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Magazine aanvragen
Afspraak maken