Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Design keukens

Luxe, moderniteit en praktisch vormen de basis van een typische design keuken. Door de ruime opzet is er veel plek voor keukenapparatuur. Dit maakt direct het verschil met de ‘gewone’ keuken.

Apparatuur

De design keuken is gemaakt om al het keukenapparatuur in kwijt te kunnen, dit mag dus ook zeker niet ontbreken. Er is genoeg plek voor een luxe fornuis om eten te koken en ruimte voor een design koelkast om het heerlijke (on)bereide eten in te bewaren. Ook een vaatwasser om het vieze kookgerei in af te wassen en de luxe afzuigkap om ongewenste geuren in de keuken te vermijden zijn onmisbaar. Met al dit keukenapparatuur blijft er ook nog genoeg plek over voor een oven, vaatwasser en een design ijskast.

Kookeiland

Een design keuken straalt luxe uit en een kookeiland is daarom het perfecte element om dit plaatje compleet te maken. Keukenopstellingen met een design kookeiland zorgen voor een ruimtelijk effect en geven extra sfeer in de keuken. Het is de ideale plek om samen te komen met het gezin of een gezellige avond te hebben met vrienden, familie of partner.

Kranen en aanrechtblad

De kraan is een klein onderdeel van een keuken, maar kan de perfecte finishing touch geven en een echte eyecatcher van de keuken zijn. Een luxe keukenkraan van chroom staat in een design keuken goed op zijn plek. Combineer de kraan met een design aanrechtblad voor het perfecte resultaat.

Luxe keukens in verschillende stijlen

De design keuken is helemaal naar jouw eigen smaak te maken. Een moderne keukenstijl past bij de uitstraling die deze keuken al heeft: strak en eenvoudig. Vooral de kleuren wit, grijs en beige komen hier tot hun recht. Voor een landelijk effect is hout het geschikte materiaal, dit creëert een warme en uitnodigende sfeer. Om van de woonkamer en keuken samen één ruimte te maken, is een open design keuken de ideale stijl. Tijdens het koken is het mogelijk om met het bezoek te blijven kletsen en te zien wat er in de woonkamer gebeurt.

Luxe keuken kopen

De prijs van een design keuken ligt hoger dan de gewone keuken, dit komt door de nodige materialen, apparatuur en grootte van de luxe keuken. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om minder keukenapparatuur aan te schaffen. Ook zit er een prijsvoordeel in de minimalistische stijl en het gebruik van dezelfde kleur(en).

Meer weten? Plan eenvoudig online een afspraak bij Brugman

Nieuwsgierig geworden naar een design keuken? De adviseurs van Brugman helpen je graag. Plan vrijblijvend een afspraak bij één van onze showrooms en ontdek alle mogelijkheden.

Magazine aanvragen
Afspraak maken