Design keukens

De design keuken is een moderne, strakke keuken die gemaakt is van de meest luxueuze materialen. Design keukens zijn vaak ruim opgezet. Hierdoor heb je genoeg ruimte voor je moderne keukenapparatuur.

Denk aan een prachtig ingebouwde oven, een grote koelkast en een schitterende, strak ingebouwde gootsteen. Bij deze keuken staat luxe centraal en geniet je gegarandeerd van het bereiden van je heerlijke, verse maaltijden.

Deze elementen horen bij een design keuken

Badkameradviseur Brugman

Een design keuken kenmerkt zich door haar unieke elementen en de combinaties daarvan. De designkeuken is luxe, modern en voorzien van hoogwaardige apparatuur. Lees hieronder meer.

Martijn Kruidenier Keukenadviseur

Een design keuken kenmerkt zich door haar unieke elementen en de combinaties daarvan. De designkeuken is luxe, ...

Lees meer

Een design keuken kenmerkt zich door haar unieke elementen en de combinaties daarvan. De designkeuken is luxe, modern en voorzien van hoogwaardige apparatuur. Lees hieronder meer.

Martijn Kruidenier Keukenadviseur
design keuken
design keuken

Bescheiden kleuren

Het keukendesign is wat kleuren betreft vaak zeer bescheiden. Denk aan grijstinten, wit, zwart en andere rustige kleuren. Wil je één kleur gebruiken? Of toch liever meerdere kleuren combineren? Het is allemaal mogelijk, zolang de keuken zijn minimalistische, chique uiterlijk maar behoudt.

afzuigkap
afzuigkap

Luxe en comfort

Keukenapparatuur speelt in de design keuken een belangrijke rol. De keuken is minimalistisch qua design, maar dat betekent niet dat de apparatuur ook minimalistisch is. Integendeel zelfs. De keukenapparatuur is van hoogwaardige kwaliteit in een designkeuken.

Denk aan luxe koffiemachines, stoomovens, inbouw afzuigkappen en nog veel meer. Wat vind jij belangrijk op het gebied van keukenapparatuur? Denk hier aan alvorens je een keuken laat ontwerpen. 

design keuken brugman
design keuken brugman

Combineren van stijlen

Een Italiaans en Scandinavisch design zijn tegenwoordig zeer populair. De Italiaanse keuken is opvallend door haar moderne en uitdagende design. Het Scandinavische design kenmerkt zich door haar eenvoud: een neutraal kleurenpalet en een uniek, evenwichtig karakter.

Een moderne keukenstijl en luxe keukenstijl komen ook in de buurt van een design keuken. Deze keukenstijlen worden gekenmerkt door de strakke lijnen en luxe uitstraling. Er is echter een verschil en dat is dat design keukens een unieke stijl hebben. Moderne keukens hebben een strak uiterlijk met specifieke vormen. Design keukens hebben daarentegen een uniek, innovatief ontwerp. Of je nu kiest voor een specifieke stijl of een combinatie van twee stijlen, de design keuken biedt veel mogelijkheden.

3d ontwerp

Benieuwd hoe deze keukenstijl in jouw ruimte past?

Gebruik onze gratis 3D tool en kijk hoe deze keukenstijl in jouw ruimte past. Probeer verschillende indelingen, materialen en samenstellingen om zo jouw ideale keuken samen te stellen.

Kom langs

Kun jij ook niet wachten om te koken in een luxe omgeving? Maar weet je nog niet hoe je de design keuken precies vorm wil geven? Of wil je rustig wat ideeën opdoen? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Onze adviseurs vertellen je graag alles over hoe je deze keuken vorm kunt geven of naar jouw smaak kunt inrichten. 

Home
Terug
Sluiten