Alles binnen handbereik in de U keuken - Brugman

Alles binnen handbereik in de U keuken

De U keuken is praktisch en comfortabel tegelijk. De U keuken biedt namelijk ontzettend veel opbergruimte en een ruime werkplek. Zo kun je comfortabel koken. Wij vertellen je hieronder meer over deze praktische keukenopstelling.

Kenmerken van de U keuken

  • Vorm: De U keuken kenmerkt zich door de U vorm. Dit betekent meestal één korte zijde met aan beide kanten twee lange zijdes.
  • Ruime werkplek: Dankzij de U vorm zijn er maar liefst drie werkplekken in deze keuken. Fijn als je veel ruimte nodig hebt of met meerdere mensen wilt koken.
  • Praktisch: Door de U vorm heb je alles binnen handbereik. Van koelkast naar fornuis en gootsteen is het immers maar een paar stappen Deze keukenopstelling is daardoor zeer ergonomisch en efficiënt.
  • Opbergruimte: De U keuken is een typisch geval van 'elk nadeel heeft zijn voordeel'. Door de U vorm gaat in de twee hoeken namelijk best wat ruimte verloren. Deze verloren ruimte wordt ruimschoots goedgemaakt door slimme oplossingen. Zo zijn er tegenwoordig niet alleen hoekkasten en hoekcarrousels maar ook hoeklades om elke centimeter in de hoeken te benutten. 

Variëren met de U keuken

Met de opstelling van de U keuken zijn veel opties mogelijk. Door twee zijdes van de keuken tegen de wanden te zetten en één zijde open te laten, kan er een barretje gecreëerd worden. Fijn als je graag met je gasten of familieleden praat terwijl je aan het koken bent. Of heb je veel loze ruimte in het midden van de U keuken? Denk dan aan een (kook)eiland in het midden en krijg zo nog meer werkruimte

3D ontwerp tool

Benieuwd of een U keuken in jouw huis past? Ontwerp dan jouw unieke U keuken met onze 3D ontwerp tool. Met deze tool ontwerp je gemakkelijk je keuken én krijg je een realistische tekening. Nieuwsgierig? Ga dan snel aan de slag en ontdek het gemak van Brugman.

Meer inspiratie opdoen?

  • 56 pagina's vol met inspiratie

Kom langs voor persoonlijk advies

Adviesgesprek

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in...

Lees meer

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

Bekijk ook

open keuken

Open keukens

Parallelkeukens

Parallelkeukens

G keukens

G keukens

U keukens

U keukens

L keukens

L keukens

Home
Keukens
Terug
Sluiten