Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

U-keuken

Een keuken waarbij je alles binnen handbereik hebt? Dat is de U-keuken! Deze keuken bestaat uit één korte zijde met aan beide kanten (meestal) een langere zijde. Op deze manier houdt je de loopafstand lekker kort. Zo ben je binnen no time bij de koelkast voor de ingrediënten van jouw favoriete maaltijd en ga je hier vervolgens mee aan de slag. Met deze opstelling geniet je van een fijne werkplek, extra opbergruimte en gezelligheid tijdens het koken. De U-keuken is daardoor niet alleen sfeervol maar ook praktisch en comfortabel! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij inspireren je graag.

U-keuken in kleine ruimte

In een kleine ruimte is het de kunst op optimaal gebruik te maken van een praktische keukenopstelling. Een U-keuken past perfect in kleine ruimte, dankzij diverse slimme oplossingen. Zo kan de U-keuken op verschillende manieren in de ruimte geplaatst worden, zodat deze ook in een kleine ruimte perfect tot zijn recht komt. Daarnaast biedt een hoge kastenwand in de U-vormige keuken ook extra opbergruimte.

U-keukens met verschillende onderdelen

U-keuken met bar

Een ideale toevoeging aan de U-keuken is een gezellig barretje. Dit kun je eenvoudig realiseren door een werkblad vrij te houden, wat kan dienen als bar. Door deze simpele aanvulling creëer je gelijk een sfeervolle keuken. Daarnaast kan je de bar gebruiken als werkplek of voor het nuttigen van een heerlijk ontbijt.

U-keuken met kookeiland

Een U-keuken met eiland staat ook wel bekend als een levendige woonkeuken. Zo kun je ervoor kiezen om het eiland te verbinden met de woonkamer, waardoor je tijdens het koken gezellig kunt kletsen met de gasten. Deze opstelling zorgt niet alleen voor een ruimtelijk effect, maar creëert ook extra werk- en opbergruimte. Kortom, een win-win situatie!

Opbergruimte in een u-keuken

Met een keuken in U-vorm geniet je van een zee aan opbergruimte. In de hoge kasten kun je immers behoorlijk veel keukengerei, serviesgoed en voorraad kwijt. Een voordeel van deze bovenkastjes is dat je alle benodigdheden op elk moment bij de hand hebt. Als je eenmaal over deze U-keuken beschikt, kun je je niet voorstellen hoe je het ooit zonder extra opbergruimte hebt gedaan. 

U-keukens in verschillende kleuren en stijlen

Ga jij liever voor een zwarte U-keuken die zich kenmerkt door zijn luxe uitstraling en waar je een dosis creativiteit in kwijt kan? Of ben je toch meer fan van een elegante, strakke witte U-keuken? Brugman biedt diverse kleuren en stijlen aan, zodat de keuken altijd perfect tot zijn recht komt in jouw interieur. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een eigentijdse, moderne U-keuken met de nieuwste apparatuur. Toch liever een warme en en klassieke uitstraling? Neem dan eens een kijkje bij de landelijke U-keuken. Welke stijl jij ook wenst, de U-keukens zijn in diverse keukenstijlen uitvoerbaar.

Tips voor de U-keuken

Met een U-vormige keuken kun je volop variëren qua indeling, sfeer en bergruimte. Zo heb je de keuze voor een extra hoge kastenwand. Hier zou je eventueel nog wat extra kookgerei in kwijt kunnen, of monteer er een en leuk kastje in voor al jouw kookkruiden. Daarnaast breng je extra sfeer naar de U-keuken met leuke accessoires. Het is hierbij verstandig om rekening te houden met de rest van het interieur. Voeg bijvoorbeeld een speelse wandplank toe en creëer een uniek geheel.  

U-keuken kopen

Ben je overtuigd van de praktische voordelen van een U-keuken en wil je graag een prijsindicatie? Dat is mogelijk met onze budgetplanner! Met deze eenvoudige online tool kun je vrijblijvend een overzicht maken van de uitgaven die je te wachten staan voor de gewenste keuken.

Meer weten over de U-keuken?

Brugman adviseert je graag over de mogelijkheden van de U-keuken. Je bent van harte welkom in onze showrooms of maak van te voren alvast gemakkelijk een afspraak. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar om je  te voorzien van passend advies. Wil je vanuit huis inspiratie opdoen voor de U-keuken? Bestel dan het het gratis keukenmagazine boordevol keukeninspiratie.

Magazine aanvragen
Afspraak maken