Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Rode keukens

Rode keukens zijn opvallend en uniek. Een keuken in het rood past dan ook perfect bij jou als je iets anders wil dan anderen. Rode keukens zijn bovendien verkrijgbaar in diverse roodtinten en kleurnuances en verschillende afwerkingen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Ontdek het bij Brugman en bekijk hieronder een greep uit onze mogelijkheden.

Verschillende kleuren rood in de keuken

Een rode keuken is verkrijgbaar in diverse tinten rood en kleurnuances. De keuze is eindeloos en wij lichten graag voor jou een paar tinten en nuances uit. Wil je dat jouw keuken er écht bovenuit springt en houd je wel van opvallen? Ga dan voor een felrode keuken. Met een knalrode keuken zorg je ervoor dat jouw blik direct op de keuken is gericht. Wil je het juist wat rustiger laten ogen met een zachte, rode kleur? Ga dan voor een warme bordeaux rode keuken of een ossenbloed rode keuken. Bordeauxrood heeft een paarse kleurnuance, terwijl de ossenbloed rode keuken een bruine nuance heeft.

Verschillende stijlen rode keukens

Houd je van strak en modern, sfeervol en landelijk of juist stoer en industrieel? Welke stijl je ook hebt, er is altijd een rode keuken die past bij jouw stijl. Kies voor de juiste afwerking die aansluit op de stijl. Een keuken in het mat rood past bijvoorbeeld erg goed in een landelijke, rode keuken. Een mat rode keuken past daarnaast ook perfect in een industriële keuken. Echter wordt er in de industriële stijl weinig kleur gebruikt, maar met de juiste, robuuste afwerking voldoet een rode keuken prima. Wil je het liever strak en modern? Ga dan voor een hoogglans rode keuken. Een rode keuken met een moderne uitstraling is strak, heeft een glanzende afwerking en beschikt over weinig details.

Rode elementen in de keuken

Met rode elementen creëer je ook een prachtige rode keuken, zonder direct je gehele keuken te vervangen. Een rood keukenblad zorgt bijvoorbeeld al voor een prachtig, opvallend detail. Wil je meer rood in de keuken? Ga dan voor rode keukenkastjes. Felrode keukenkasten zorgen voor de blikvangers, zonder dat het ‘too much’ wordt. Daarnaast is een rode muur in de keuken ook een erg mooie oplossing. Ga bijvoorbeeld voor rode tegels in de keuken tegen de wand. Voeg daarbij rode keukenapparaten toe en creëer een prachtige eenheid. Wat dacht je van een rode afzuigkap of een rode koelkast? Het is allemaal mogelijk. Maak het geheel vervolgens af met mooie, rode accessoires in de keuken.

Bestel ons keukenmagazine

Wil je meer inspiratie opdoen voor jouw keuken? Bestel dan ons gratis magazine. Liever alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze winkels. Maak van tevoren een afspraak met onze adviseur. Onze adviseur helpt jou met het maken van de juiste beslissing.

Magazine aanvragen
Afspraak maken