De nieuwste moodboards voor jouw keuken

Een nieuwe keuken kiezen is een spannend avontuur en wat is er beter dan te starten met de nieuwste moodboards? Deze visuele leidraden combineren de mooiste materialen en de laatste trends om jou te inspireren en te begeleiden bij het creëren van je droomkeuken. In deze blog onthullen we waarom het maken van een moodboard essentieel is voordat je op zoek gaat naar een nieuwe keuken en laten we je alvast kennismaken met een paar prachtige voorbeelden.

Waarom een moodboard?

Voordat je jezelf onderdompelt in de wereld van keukens, is het belangrijk om te begrijpen welke keukenstijl, kleuren en materialen je aanspreken. Een moodboard biedt hier de perfecte oplossing. Het helpt je om jouw visie tastbaar te maken, de gewenste sfeer vast te leggen én stelt je in staat om de nieuwste trends in keukenland te verkennen.

Bijstand in de winkel

Wij begrijpen dat niet iedereen een geboren interieurontwerper is en daarom staan onze experts in de winkel klaar om je te helpen bij het maken van het perfecte moodboard. Samen bespreken we jouw wensen, voorkeuren en de beschikbare ruimte, zodat we een moodboard kunnen samenstellen dat aansluit bij jouw unieke stijl en behoeften.

Laten we je inspireren: de moodboards

Moodboard 1. Zandtinten 
Een tijdloze keuze met een vleugje elegantie. Crema glans keukenfronten worden gecombineerd met een beige marmeren blad en gun metal kranen, terwijl de stone sesign sand vloertegels het geheel verankeren in een warme sfeer.

Moodboard 2. Natuurlijke elegantie
Voor wie houdt van natuurlijke tinten en verfijnde details. De sherwood donkere keukenfronten gecombineerd met een gold metal blad, grigia vloertegels en matte zwarte kranen stralen een tijdloze elegantie uit.

Moodboard 3. Gedurfde keuze
Voor de durvers die kleur niet schuwen. De jadegroene keukenfronten, een river green keukenblad, en goudkleurige kranen creëren een levendige en gedurfde keuken omgeving.

Moodboard 4. Natuurlijke materialen
Voor de liefhebbers van de natuur. De lava keukenfronten worden gecombineerd met een invitus stone blad en aangevuld met matte zwarte en larchwood zig wandtegels en een matzwarte kraan zorgen voor een tijdloze en elegante keuken.

Hoe maak je zelf een moodboard?

Wil je zelf aan de slag? Begin dan met het verzamelen van afbeeldingen, kleurstalen en materialen die je aanspreken. Organiseer ze op een bord en voilà, je hebt je eigen moodboard. Het is jouw persoonlijke gids op weg naar de keuken van je dromen! Met deze moodboards en inspiraties ben je klaar om de reis naar jouw droomkeuken te beginnen.

Meer inspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar meer handige tips die kunnen helpen om jouw droomkeuken te realiseren? Luister dan naar deze podcast of laat je inspireren door de rest van onze podcasts ‘Praten al Brugman’.  Bij Brugman staan onze keukenadviseurs altijd klaar om jou te voorzien van een gratis en persoonlijk advies voor jouw nieuwe keuken. Graag nog meer inspiratie opdoen? Lees dan onze andere blogs vol met handige tips en tricks voor het samenstellen van jouw droominterieur. 

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken