Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Binnenkijken bij Claire en Kristian

De visite van Claire & Kristian is gek op hun nieuwe bijkeuken: ‘Het is echt ons paradepaardje!’

Acht jaar geleden kochten Claire en Kristian een jaren ‘70 woning. De keuken? Die bevond zich in de garage. Ze besloten te sparen voor een nieuwe keuken, nu voor in de woonkamer. Met als winst: een heleboel vrije ruimte in de garage. Dat gaf het stel plek voor een bijkeuken, en die kwam er!

Het idee

Een nieuwe bijkeuken: leuk idee. Maar waar begin je? Voor Claire en Kristian voelde deze zoektocht enigszins vertrouwd omdat ze eerder hun keuken al hadden aangepakt. “Toen we de winkel van Brugman in Den Bosch binnenstapten, voelde het meteen weer goed”, aldus Claire.

“In de winkel hadden we dan ook binnen no time alles uitgekozen, van de kastjes tot de kleuren.”

Een bijkeuken was destijds nog niet heel vaak uitgevoerd dus greep het hele team van Brugman dit project met beide handen aan: “Iedereen was er mee bezig, had ideëen en was enthousiast”, vertelt Kristian glimlachend. “De fijne ambiance en het plezier waarmee het team aan de slag ging voor ons maakte dit project al tot een feestje!”

Altijd op de hoogte

Claire: “We werden continu op de hoogte gehouden door onze adviseur. Van het inmeten tot het plaatsen, we zijn altijd prettig en goed geholpen. Toen de monteur aan de slag ging en een krasje zag tijdens het plaatsen, kwam hij meteen in actie om een nieuwe kastdeur te bestellen. Dan heb je echt gevoel dat ze een stap extra voor je zetten.”

Paradepaardje

De bijkeuken is inmiddels af en een geliefde plek in huis geworden. Of, zoals Claire en Kristian dat zeggen: echt het paradepaardje van het huis. “Onze visite is altijd verbaasd als ze de bijkeuken binnenlopen. Mensen reageren steevast met: ‘Wat een luxe!’”

Daar zijn Claire en Kristian zich zeker van bewust: “Wij vinden het zelf óók zo’n onwijze luxe. Het wassen en drogen op hoogte, een kast voor de strijkplank, een stomer, een plek om de jassen op te hangen, een wasbak… En dit alles ziet er ook nog eens prachtig uit. Ja, wij zijn bofkonten!”

De wasmachine en droger zijn in het midden geplaatst waardoor er aan beide kanten nog ruimte is voor de wasbak en een plek om was op te vouwen. “Het is zo fijn als je uit de tuin komt, je tuingereedschap daar lekker kunt afspoelen. Er is overal over nagedacht door het fantastische team. Als we onze badkamer gaan verbouwen, doen we dit zeker bij Brugman!”

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over het inrichten van jouw bijkeuken of keuken? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Magazine aanvragen
Afspraak maken