Brugman keukens - één plaats voor al uw keukenwensen

Brugman keukencollectie

Brugman biedt een grote variatie keukens aan. Daarin zijn allerlei stijlen, maten en opstellingen mogelijk. Graag maken wij je keuken helemaal op maat. Op die manier werken we samen aan jouw droomkeuken. Daarnaast geven wij graag advies met betrekking tot apparatuur en de bijbehorende merken. Bekijk hier onze ruime keukencollectie.

Keukens vind je bij Brugman

De keuken is voor veel mensen de favoriete ruimte in je huis. Je bereidt er je favoriete gerechten, brengt er tijd door met je gezin of geniet er van gezellige avonden met vrienden en familie. Bij het kiezen van jouw nieuwe kook- en leefdomein ga je dan ook niet over één nacht ijs. Als keukenexpert zien we graag dat je uitkomt bij een keuken die perfect past bij jouw leefstijl, kookgewoonten en wensen qua gebruiksgemak. Daarom leiden wij je stap voor stap door het keuzeproces met nuttige informatie en handige tips

Keuken-checklist voor een goed begin

Ga je een nieuwe keuken kopen? Leuk! Je kunt vast wel wat hulp gebruiken bij de vele keuzes die voor je liggen. Brugman biedt niet alleen talloze opties aan keukenopstellingen, keukenstijlen en apparatuur, maar ook persoonlijk advies. Kies je bijvoorbeeld voor een showroomkeuken of ga je liever voor een keuken op maat? Met deze keukenchecklist begin je alvast goed!

Kies de juiste apparatuur

Je laat je kookkunst pas écht schitteren met de juiste combi van keukenapparatuur. Bij de keuze voor nieuwe apparaten kun je alle kanten op qua merken, functionaliteiten, design en luxe. Welke functies heb je nodig en waar let je op? Brugman adviseert. 

Ontdek jouw keukenstijl

Op zoek naar een nieuwe keuken? Bij Brugman vind je alle keukenstijlen, dus voor ieder wat wils. Kies een keukenstijl die bij jou past, en in de stijl van jouw woning. Of je nu kiest voor klassiek, modern, design of landelijk

Keukengrepen of een greeploze keuken?

Je keukenstijl bepaalt voor een groot deel de keuze tussen een keuken met keukengrepen of een greeploze keuken. Is jouw stijl klassiek? Dan ligt de keuze voor de traditionele grepen meer voor de hand. Hoewel greeploos ook in klassieke keukenstijlen een stijlvolle keuze kan zijn. Kies vooral wat je mooi vindt en wat bij de stijl van je keuken past.

Keuken Budgetplanner

Weet waar je aan toe bent met behulp
van onze rekentool.

  • Stel gratis uw keuken samen
  • Neem mee voor de puntjes op de i
  • Mooie tools om inspiratie op te doen

3D keuken ontwerptool

Experimenteer met verschillende
opstellingen in jouw woning.

  • Mooie tools om inspiratie op te doen
  • Realistische tekeningen
  • Neem mee voor de puntjes op de i

De juiste keukenopstelling

Bepalend voor de keuze van de juiste keukenopstelling is de ruimte die je hebt. Kies je voor een eiland keuken, een hoekkeuken of juist een rechte keuken? Met onze handige tool kunt u eenvoudig u eigen keuken ontwerpen. Zo ziet u meteen welke keukenopstelling het beste bij uw ruimte past. 

Persoonlijk advies voor het juiste aanrechtblad

Een aanrechtblad is letterlijk de finishing touch voor je keuken, zeker wat betreft de uitstraling. De eerste stap is het kiezen van het materiaal. Zo kun je kiezen voor onder andere graniet, composiet of beton. Bij de keuze voor een aanrechtblad speelt de look uiteraard een grote rol. Maar ook belangrijk zijn je wensen wat betreft functionaliteit en comfort.

Het Proces van A tot Z

Een keuken kopen doe je niet zomaar. Wij van Brugman hebben voor u op een rij gezet hoe dit proces er uit ziet en waar je allemaal aan moet denken. Welke verlichting wilt u bijvoorbeeld? Bereken wat er mogelijk is met uw budget? Of welke keukenaccessoires zijn voor jou een must? Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet.

Home
Terug
Sluiten