Brugman keukencollectie

Brugman biedt een grote variatie keukens aan. Daarin zijn allerlei stijlen, maten en opstellingen mogelijk. Graag maken wij je keuken helemaal op maat. Op die manier werken we samen aan jouw droomkeuken. Daarnaast geven wij graag advies met betrekking tot apparatuur en de bijbehorende merken. Bekijk hier onze ruime keukencollectie.

Keukens vind je bij Brugman

De keuken is voor veel mensen de favoriete ruimte in je huis. Je bereidt er je favoriete gerechten, brengt er tijd door met je gezin of geniet er van gezellige avonden met vrienden en familie. Bij het kiezen van jouw nieuwe kook- en leefdomein ga je dan ook niet over één nacht ijs. Als keukenexpert zien we graag dat je uitkomt bij een keuken die perfect past bij jouw leefstijl, kookgewoonten en wensen qua gebruiksgemak. Daarom leiden wij je stap voor stap door het keuzeproces met nuttige informatie en handige tips

  • keuken checklist

Keuken- checklist voor een goed begin

Ga je een nieuwe keuken kopen? Leuk! Je kunt vast wel wat hulp gebruiken bij de vele keuzes die voor je liggen. Brugman biedt niet alleen talloze opties aan keukenopstellingen, keukenstijlen en apparatuur, maar ook persoonlijk advies. Met deze keukenchecklist begin je alvast goed!

Kies de juiste apparatuur

Je laat je kookkunst pas écht schitteren met de juiste combi van keukenapparatuur. Bij de keuze voor nieuwe apparaten kun je alle kanten op qua merken, functionaliteiten, design en luxe. Welke functies heb je nodig en waar let je op? Brugman adviseert. 

Liefde voor de landelijke keuken

Hou je van warm, natuurlijk en authentiek? Dan gaat je hart waarschijnlijk sneller kloppen van de landelijke keuken. Typerende elementen zijn het grote, vrijstaande fornuis en de houten keukenkastjes. Bekijk of landelijk echt jouw stijl is. En doe gelijk inspiratie op.

Kokend heet

In veel huishoudens inmiddels onmisbaar: de Quooker of kokendwaterkraan. Hiermee tap je direct kokendheet wateruit de kraan. Handig voor een snelle kop thee of het in no time bereiden van je pasta. Er zijn tal van modellen. Met onze tips kies jij jouw ideale Quooker.

Wist je dat Brugman op apparatuurgebied alle A-merken in huis heeft? Kies je de kwaliteitsapparatuur van Whirlpool, of toch liever het design van AEG, jouw keukenadviseur helpt je bij je keuze. 

Bekijk alle merken

Het gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantervaringen

Inspiratie nodig?

We hebben voor jou een gratis keuken- en badkamermagazine samengesteld! Dit magazine staat boordevol trends, tips, impressies, materialen, kleuren, tegels en de meest prachtige droomopstellingen. 

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×