Nieuw! Ben Engraved kranen serie

Met de nieuwe Ben Engraved kranenserie in zes verrassende kleuren voeg je een stijlvolle twist toe aan je dagelijkse bezigheden. Of je nu je handen wast bij de fontein, je klaarmaakt bij de wastafel of geniet van een rustgevende douche - deze kranen combineren eigentijdse stijl met functionaliteit. Wat deze serie echt bijzonder maakt, is de subtiele gravure die elk kraanontwerp siert, wat resulteert in een unieke en verfijnde uitstraling. Wanneer je een vleugje moderne klasse en functionele schoonheid wilt toevoegen aan je dag, dan is de Engraved kranenserie dat wat je zoekt.

De zes prachtige kleuren in de Engraved collectie

Met zes unieke kleuren om uit te kiezen, weerspiegelt elke tint een eigen sfeer en persoonlijkheid. Van zacht en verfijnd tot gedurfd en levendig, deze kleuren voegen een extra dimensie toe aan de elegante kranenserie. Vergeet ook niet onze badkamercollectie te bekijken voor een stijlvol geheel dat naadloos past bij de Engraved kleuren. Lees hieronder meer over de spannende kleuren die de engraved collectie tot leven brengen.

Chroom

De chroomkleur is de ultieme klassieker in de Engraved kranenserie. De zilverachtige glans voegt een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte, terwijl het naadloos samenvloeit met diverse stijlen. De chromen afwerking straalt niet alleen stijl uit, maar is ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het reflecterende oppervlak weerspiegelt het licht subtiel, waardoor een gevoel van ruimte en helderheid ontstaat.

Geborsteld nickel

Deze kleur is perfect voor wie houdt van een subtiele glans met een gedurfde twist. De geborstelde textuur geeft een tastbare dimensie aan de kranen en zorgt voor een modern industrieel gevoel. Met een kraan of douchekop van geborsteld nickel geef je de badkamer een stoere en eigentijdse uitstraling.

Geborsteld zwart

Geborsteld zwart, de ultieme mix van stoer en elegant in de Engraved serie. De afwerking geeft een krachtige uitstraling met een vleugje verfijning. De matte textuur van geborsteld zwart voegt een moderne flair toe die tegelijkertijd stijlvol is. Perfect wanneer je voorkeur geeft aan een industriële of moderne stijl.

Mat zwart

De matte textuur van de mat zwarte kleur voegt diepte toe aan badkamerkranen en creëert een strakke, verfijnde look. Of je nu gaat voor een gedurfde statement of een subtiele verfijning, mat zwart voegt karakter toe aan je badkamer met de Engraved kranenserie.

Geborsteld koper

De kleur geborsteld koper is een warme en uitnodigende keuze in de Engraved serie. Deze afwerking voegt een vleugje rustieke charme toe aan elke ruimte. Met zijn matte textuur en rijke tint straalt geborsteld koper een tijdloze elegantie uit. Deze kleur is perfect voor wie op zoek is naar een unieke en gezellige sfeer.

Geborsteld messing

De kleur geborsteld messing heeft een prachtige gouden tint in de Engraved serie. Met zijn zachte glans en warme uitstraling voegt deze afwerking een vleugje weelde toe aan elke ruimte. De matte textuur geeft het een subtiele en tijdloze charme die zowel modern als klassiek kan worden gecombineerd.

Meer inspiratie op doen?

Ben je op zoek naar nog meer badkamer inspiratie? Vraag dan eenvoudig ons magazine aan en laat je verrassen door de nieuwste trends. Wil je jouw interieur verrijken met de engraved kranen serie? Lees onze blog over de VT wonen badkamer met Engraved kranen voor meer inspiratie! Daarnaast staan onze adviseurs voor je klaar en helpen graag! Maak een afspraak en ontvang advies op maat. Jouw persoonlijke wensen staan hierbij uiteraard voorop!

Magazine aanvragen
Afspraak maken