Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Ga voor glamour in de keuken of badkamer

Deze woonstijl kunnen we toevoegen aan ons lijstje van trends in 2023; de glamour black woonstijl. Het is een stijlvolle en luxe interieurstijl. Er wordt veel gebruikgemaakt van zwarte kleurelementen om een elegante en, zoals de naam al zegt, glamoureuze sfeer te creëren. Wat belangrijk is bij deze woonstijl is het vinden van de juiste balans tussen de zwarte elementen, metallic accenten en luxe details. Combineer bijvoorbeeld een zwart meubel met gouden accessoires voor een stijlvolle glamour black inrichting.

Glamour gecombineerd met zwart

Rijke en glanzende materialen, daar staat de woonstijl glamour voor. Toch heeft deze woonstijl een tijdloze uitstraling, door de strakke lijnen en eenvoudige vormen. En juist daarom gaat deze woonstijl uitstekend gepaard met zwarte elementen. Kies ervoor om zwart als basiskleur te gebruiken. Dit zorgt voor een chique en dramatische uitstraling. Voeg hier luxe materialen en metallic accenten aan toe en voila: je hebt een gebalanceerde mix van glamour en zwart.  

Zwart gecombineerd met marmer

Glamour in combinatie met luxe materialen, dat is een echte match. Fluweel, zijde of marmer verhogen de glamour factor. Ook metallic kleuren als goud en brons doen het goed binnen deze interieurstijl. Kies bijvoorbeeld voor een zwart kookeiland met een marmeren keukenblad. Voeg hier een gouden of bronzen kraan of spoelbak aan toe om er een unieke keuken van te maken. In de badkamer kun je kiezen voor een zwart badkamermeubel met marmeren of gouden grepen voor een glamour black badkamerstijl.

De stijlvolle glamour black badkamer Stradius

Een echte glamour zwarte badkamer, de Stradius badkamer van Brugman. Luxe, donkere kleuren en marmer voeren de boventoon. Afgewerkt met luxe materialen en metallic accenten, daardoor krijgt de badkamer een stijlvolle uitstraling. De grote marmeren tegels zorgen voor een ruimtelijk gevoel en de koperen details zorgen voor een unieke badkamer. Wat wil je nog meer? 

Meer informatie en inspiratie

Ben je opzoek naar jouw droomkeuken of badkamer in de glamour black woonstijl? Of ben je op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer in een andere stijl? Bij Brugman helpen wij jou. Ook voorzien de keuken adviseurs van Brugman je graag van een gratis en persoonlijk advies voor jouw nieuwe keuken of badkamer. Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag bij het samenstellen van jouw droomkeuken of badkamer en voorzien je van professioneel advies. Wil je graag meer inspiratie opdoen over de keuken- en badkamer trends van 2023? Bekijk dan onze andere blogs. Of kijk binnen bij onze klanten.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken