10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

Keuken met bar

Een keukenbar is de droom van iedereen die van gezelligheid en sfeer houdt. Ontbijten, borrelen of werken: met een bar in de keuken geniet je van multifunctionaliteit en een mooi aanzicht in de keukenruimte. Daarom is dit element geliefd bij veel van onze klanten en wordt het toegepast in veel verschillende keukens. In tegenstelling tot wat mensen denken hoef je helemaal geen grote keuken te hebben om te genieten van een keuken met bar. Meer weten over de keukenbar? Brugman vertelt je alles over keukens met bar in verschillende opstellingen, kleuren, materialen en afmetingen. Lees verder en laat je inspireren!

Keukens met bar in verschillende opstellingen

Sommige keukens lenen zich bijzonder goed voor een bar. Bijvoorbeeld keukens met een kookeiland. Een keuken kookeiland met bar wordt direct een fijne plek om lekker aan te zitten. Ook het contact maken met gasten of gezinsleden wordt wel heel makkelijk in keuken met kookeiland en bar. Andere keukenopstellingen die perfect zijn voor het toevoegen van een keukenbar zijn de U-keuken, de L-keuken, de hoekkeuken, een keuken met schiereiland en de parallel keuken. Al deze keukenopstellingen hebben van nature één of meerdere zijden waarin een bar mooi tot zijn recht komt.

In een U vorm keuken met bar is de bar het perfecte tussenelement tussen keuken en woonkamer en in een L-vormige keuken met bar of een hoekkeuken met bar, is de korte zijde van de opstelling dé plek om een barelement te maken. Heb je ruimte in overvloed en dan vooral in de lengte? Dan is een parallel keuken met bar een ideale oplossing. Een bar in een parallel keuken zorgt voor een praktische en speelse toevoeging aan het strakke geheel. Tot slot kan er, wanneer er minder ruimte is in de keuken is, gekozen worden voor een schiereiland keuken met bar. Dit is een ideale oplossing voor een keuken met weinig ruimte.

#mijnbrugman

Bijna in elke straat staat wel een Brugman

Al 50 jaar inspireren we onze klanten met een breed assortiment keukens en badkamers met de laatste trends, praktische tips en slimme oplossingen. Keukens en badkamers die perfect passen en iedere dag opnieuw voor veel gebruiksplezier zorgen. We kunnen dus wel zeggen dat inmiddels in bijna elke straat wel een Brugman staat. 

Hieronder kijken we binnen bij tevreden klanten die trots zijn op hun keuken en deze deelden met ons via Instagram. Bekijk deze keukens en laat je inspireren!

Ben je ook trots op jouw Brugman keuken of badkamer en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met #mijnbrugman of tag ons en ook jouw foto komt op deze website of op de Instagrampagina van Brugman keukens & badkamers.

Opbergruimte in keuken met bar

Je verwacht misschien dat je met een keuken bar inlevert aan opbergruimte, maar het tegendeel kan waar zijn!  Een keukenbar is prima te voorzien van lades of kasten, dus er is genoeg opbergruimte mogelijk. Zo combineer je een praktische functie met een sfeervol element in de keuken.

Keukens met bar in verschillende kleuren en materialen

Je kunt jouw keukenbar naar wens samenstellen in verschillende kleuren en materialen zodat hij perfect bij de rest van de ruimte past. Populaire keuzes zijn een houten keukenbar, voor een natuurlijke en rustieke uitstraling. Met een keukenbar van hout haal je in één klap sfeer in huis. Hou je van een luxe uitstraling? Dan kun je denken aan een zwarte keuken met bar. De donkere kleur trekt snel de aandacht en zeker in combinatie met een zwarte keuken is een bar een chique toevoeging. Tot slot is de witte keuken met bar een tijdloze keuze die de keuken groter en fris laat ogen. Bovendien zijn lichte keukens met bar zijn ook heel goed te combineren met gekleurde muren en accessoires.

Afmetingen keuken bar

De afmeting van jouw keukenbar is afhankelijk van de ruimte die je tot je beschikking hebt en jouw wensen. Houd er rekening mee dat de minimale afmeting van een keukenbar 1.20 meter is bij twee barkrukken en de standaard hoogte 91 centimeter betreft. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een keuken met verhoogde bar die op het aanrecht of kookeiland wordt bevestigd. Er zijn vaak meerdere mogelijkheden: Brugman adviseert je graag over de ideale opties in jouw keuken. Daarnaast is het ook mogelijk om thuis alvast een ontwerp te maken. Met de 3D-keuken ontwerp tool is het mogelijk om de ruimte geheel naar jouw eigen situatie aan te passen. Zo krijg je thuis alvast een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is.

Meer weten?

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je een keukenbar in de keuken? Wij adviseren je graag, zowel in de showroom als bij je thuis. Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs en kom een stap dichter bij jouw droomkeuken met bar!

Magazine aanvragen
Afspraak maken