Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keuken met bar

Een keukenbar is een sfeervolle en functionele toevoeging aan elk huis, zelfs als je geen grote keuken hebt. Een trendy keukenbar creëert een gezellige en intieme sfeer; het nodigt uit om te ontspannen en te socializen terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Bovendien biedt het de mogelijkheid om meerdere activiteiten tegelijkertijd uit te voeren. Zo kun je tijdens het koken of bakken gezellig kletsen met je gasten of gezinsleden aan de bar. Of je kunt 's ochtends ontbijten aan de bar voordat je naar je werk gaat. Meer weten over de keukenbar? Brugman vertelt je alles over keukens met een bar in verschillende opstellingen, kleuren, materialen en afmetingen. Lees verder en laat je inspireren!

Keukens met bar in verschillende opstellingen

Sommige keukens lenen zich perfect voor een bar. De meest populaire opstelling is de keuken met kookeiland en bar, er ontstaat een fijne plek en uitnodigende plek waar familie en vrienden plaats kunnen nemen. Het kookeiland fungeert als centraal punt van de keuken, terwijl de bar ideaal is om te genieten van een drankje en te kletsen terwijl je aan het koken bent. Andere populaire keukenopstellingen, zoals de U-keuken, L-keuken, hoekkeuken, keuken met schiereiland en de parallel keuken, bieden van nature één of meerdere zijden waarin een bar prachtig tot zijn recht komt. 

Bij een U-vormige keuken met bar worden de keuken en de woonkamer op een stijlvolle manier met elkaar verbonden waardoor er een fijne en open sfeer ontstaat. In een L-vormige keuken met bar of hoekkeuken met bar, is de korte zijde van de opstelling dé plek om een barelement te maken. Als je veel ruimte hebt, is een parallel keuken met bar ideaal en voegt het speelsheid toe aan het strakke geheel. Heb je weinig ruimte? Dan is een schiereiland keuken met bar een slimme oplossing. Zo kun je toch genieten van een gezellige bar in jouw keuken.

#mijnbrugman

Ben je trots op jouw Brugman keuken of badkamer en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met #mijnbrugman en ook jouw foto komt op deze website of op de Instagram van Brugman keukens & badkamers.

Opbergruimte in keuken met bar

Je zou kunnen denken dat een keuken met bar betekent dat je moet inleveren op opbergruimte, maar niets is minder waar! Een keukenbar kan namelijk prima voorzien worden van lades of kasten, waardoor er voldoende opbergruimte is. Zo voeg je niet alleen een sfeervol element toe aan jouw keuken, maar ook nog eens een praktische functie.

Keukens met bar in verschillende kleuren en materialen

Stel jouw ideale keukenbar samen met kleuren en materialen die perfect passen bij jouw stijl en interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijke en sfeervolle uitstraling met een houten keukenbar; het natuurlijke materiaal creëert een ontspannen sfeer. Wil je liever een luxe uitstraling? Dan is een zwarte keuken met bar een goede keuze. De donkere kleur zorgt voor een elegante uitstraling en geeft jouw keuken een luxe touch. Ga je liever voor een tijdloze keuze die de keuken een frisse uitstraling geeft? Dan is de witte keuken met bar perfect, de lichte kleur laat de keuken groter ogen en geeft een moderne look. Daarnaast zijn lichte keukens met bar heel goed te combineren met gekleurde muren en accessoires.

Afmetingen keukenbar

De grootte van jouw keukenbar is afhankelijk van de beschikbare ruimte en jouw persoonlijke wensen. Houd er rekening mee dat de minimale grootte van een keukenbar ongeveer 1.20 meter is, als je er twee barkrukken bij wilt hebben. De standaardhoogte van een keukenbar is ongeveer 91 centimeter. Je kunt ook kiezen voor een verhoogde keukenbar die op het aanrecht of kookeiland wordt bevestigd. Bij Brugman zijn er genoeg opties om uit te kiezen en ons team van experts helpt je graag bij het maken van de ideale keuze voor jouw keuken. Daarnaast kun je thuis zelf aan de slag met het ontwerpen van je droomkeuken, met behulp van onze 3D-keuken ontwerp tool. Zo kun je de ruimte helemaal naar eigen wens inrichten en krijg je meteen een goed beeld van de mogelijkheden.

Meer weten?

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een stijlvolle keukenbar in de keuken? Wij adviseren je graag, zowel in de showroom als bij je thuis. Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs en kom een stap dichter bij jouw droomkeuken met bar! Of lees onze blogs en kijk binnen bij anderen voor meer inspiratie!

Magazine aanvragen
Afspraak maken