Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Havermout banaan pannenkoeken

Op 17 maart is het Nationale Pannenkoekdag. Dat is natuurlijk een feestdag waar wij graag op inhaken! Máár wel met de gezonde versie met havermout en banaan. Net zo lekker en net zo makkelijk gemaakt. Heerlijk met wat plakjes banaan en een beetje honing erbij. Zo wordt het ontbijt op deze fijne dag ècht een feestje. 

Benodigheden: 

  • Blender 
  • Koekenpan
  • Juslepel 

Ingrediënten: 

  • 100 gram havermout
  • 2 eieren
  • 100ml amandelmelk
  • 1 rijpe banaan
  • 1 tl vanille essence
  • 1 tl kaneel 
  • Olijfolie om in te bakken 
  • (1 tl bakpoeder)
  • Honing + 1 extra banaan om erbij te serveren 

Zo maak je ze

Doe de havermout, eieren, amandelmelk, banaan, vanille essence en kaneel in een blender en blend tot je een glad beslag hebt. Je kunt ook de havermout eerst goed tot meel vermalen in een keukenmachine. Zet de koekenpan op het vuur, doe er wat olie in en met een juslepel schep je één of twee mooie rondjes in de pan. Bak de pannenkoekjes aan beide kanten tot ze gaar zijn en schep op een bord. Herhaal tot al het beslag op is. Serveer met de honing en een extra banaan in plakjes. 

Eet smakelijk!

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken