Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Met een kastenwand creëer je extra veel opbergruimte

Een kastenwand in de keuken zorgt voor een stijlvol geheel, biedt enorm veel opbergruimte en is geschikt om diverse keukenapparatuur in te plaatsen. Niet zo gek dus dat een kastenwand enorm populair is. Een keuken met een kastenwand vormt de basis voor een stijlvolle keuken die past bij jouw interieur. Laat je inspireren door de verschillende stijlen en  alle mogelijkheden van Brugman.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Verschillende soorten kastenwanden (inbouw / los)

Een kastenwand kun je ruwweg indelen in twee categorieën: een losse kastenwand en een inbouw kastenwand. Wanneer je kiest voor een losse kastenwand plaats je de kastenwand los tegen de muur, dat scheelt veel installatiewerk. Daarnaast kun je eenvoudig een nieuwe of extra kast toevoegen wanneer je meer opbergruimte wenst. 

Een ingebouwde kastenwand zorgt voor veel rust; de kastenwand gaat op in de muur en zorgt voor een stijlvol geheel. Doordat de kastenwand is ingebouwd in de muur benut je de ruimte optimaal, hierdoor houd je bijvoorbeeld meer plek over voor een ruim kookeiland.

Kastenwand toepassen in de keuken

In bijna iedere keuken is het mogelijk om een kastenwand te plaatsen, bij de volgende keukenindelingen is een kastenwand een stijlvolle toevoeging:

Kookeiland met kastenwand 
Een keuken met een kookeiland en daarachter een bijpassende kastenwand zorgt voor zowel veel opbergruimte als veel werkruimte; een ideale combinatie!

U-keuken met kastenwand 
Een u-keuken heeft altijd een wand die gebruikt kan worden als kastenwand, zo geniet je van nog meer opbergruimte, ruimte voor alle inbouwapparatuur en het vormt een stijlvol geheel. 

Rechte keuken met kastenwand
De kastenwand in een rechte keuken biedt veel opbergruimte. Door de hoogte in te gaan benut je de ruimte optimaal. Vaak wordt er gekozen om de kastenwand te vullen met inbouwapparatuur zoals een koel- vrieskast en een oven. Zo heb je alles binnen handbereik.

Kom de kastenwanden bekijken in de showroom

Wil jij graag een kastenwand? Kom langs in een van onze showrooms en ervaar de verschillende kastenwanden. Bekijk de verschillende modellen, formaten en stijlen en laat je inspireren door ons ruime aanbod. Maak een afspraak met een Brugman adviseur en geniet van persoonlijk, passend advies!

Magazine aanvragen
Afspraak maken