Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Blauwe keukens

Een blauwe keuken, ook dat is mogelijk! Een keuken in blauw zorgt voor een frisse uitstraling in jouw woning. Kies je voor een lichtblauwe keuken met een open uitstraling of is een sfeervolle donkerblauwe keuken meer iets voor jou? Ontdek de mogelijkheden van Brugman en laat je inspireren! 

Verschillende kleuren blauw in de keuken

De kleur blauw zien we niet vaak terug in de keuken, maar dat wil niet zeggen dat dit geen geschikte kleur is voor in deze ruimte. Integendeel zelfs! De kleur blauw heeft juist een frisse uitstraling en brengt je volledig tot rust. Dankzij de verschillende blauwtinten creëer je eenvoudig de sfeer die je wenst. Een keuken in donkerblauw heeft een speelse uitstraling, terwijl een keuken in lichtblauw juist rust naar de ruimte brengt. Een ijsblauwe keuken is zeker een aanrader. Een keuken in ijsblauw heeft namelijk zo’n lichte kleur, dat het perfect te combineren is met vrijwel alle andere kleuren en materialen. Zo kan deze keuken in blauw goed gecombineerd worden met grijs. Een blauw grijze keuken komt bij diverse interieurstijlen goed tot zijn recht.

Houd je van een authentieke stijl in jouw woning? Overweeg dan de kleur oud Hollands blauw in de keuken. Een oud blauwe keuken laat je denken aan vroeger en zorgt voor die unieke sfeer in jouw woning. Naast een keuken in oud blauw behoort ook een fjord blauw keuken tot de mogelijkheden.

Verschillende stijlen blauwe keukens

Blauwe keukens zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Of je voorkeur nu uitgaat naar een landelijke, klassieke of moderne keuken, alles is mogelijk! De mogelijkheden lichten we hier graag voor je uit.

Mat blauwe keuken

Een keuken in mat blauw heeft een unieke en zachte uitstraling, wat goed past bij een landelijk interieur. De blauwe, matte keuken kun je prachtig combineren met een wit aanrechtblad voor een frisse uitstraling. Een blauwe keuken met matte afwerking kan daarnaast goed gecombineerd worden met houten details en accessoires.

Blauwe landelijke keuken

De kleur blauw is een natuurlijke kleur en past daarom goed bij een landelijk interieur. Een landelijke keuken in blauw is dan ook een perfecte combinatie. Kies bij een blauwe keuken in landelijke stijl voor een zachte kleur blauw. Toch liever een donkere kleur blauw in jouw keuken? Combineer de landelijke blauwe keuken dan met andere natuurlijke kleuren en materialen. Met een keuken in landelijk blauw kun je alle kanten op. Ontdek de mogelijkheden bij Brugman!

Moderne blauwe keuken

Houd je van de kleur blauw en is een moderne keuken iets voor jou? Kies dan voor een moderne blauwe keuken. De moderne keuken kenmerkt zich door de luxe apparatuur en minimalistische en elegante uitstraling. De elegante uitstraling kan onder andere gecreëerd worden door hoogglans keukenkastjes. Een hoogglans blauwe keuken is dan ook een echte aanrader in een modern interieur. Kleed jouw blauwe hoogglans keuken aan met greeploze kastjes en luxe apparatuur en geniet van een en al comfort!

Blauwe elementen in de keuken

Naast een compleet blauwe keuken kun je natuurlijk ook kiezen voor blauwe elementen in de keuken. Kies bijvoorbeeld voor een blauw aanrechtblad of blauwe keukenkastjes. Een blauw keukenblad kun je mooi combineren met een neutraal, wit keukenblad. Ook kun je juist kiezen voor blauwe keukenkasten met een wit aanrechtblad. Blauwe keukendeurtjes geven de ruimte een frisse uitstraling. Is dit nog te veel blauw voor jou? Overweeg dan blauwe accessoires of blauwe tegels in de keuken. Een stijlvolle blauwe muur in de keuken doet veel met de uitstraling in de ruimte. Dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor kleine blauwe tegeltjes. Blauw keukenapparatuur is ook een optie. Is een blauwe koelkast of blauwe afzuigkap wellicht iets voor jou?

Plan vrijblijvend een afspraak in bij Brugman

Ben je geïnteresseerd in een blauwe keuken? Kom dan langs in een van onze vestigingen en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. Onze deskundige adviseurs helpen je graag en laten je alle voorbeelden zien. Ook kunnen zij je meer vertellen over de mogelijkheden en voordelen van een keuken in blauw. Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat de keukenadviseur van Brugman alle tijd voor je heeft en je kan voorzien van een een uitgebreid advies.

Magazine aanvragen
Afspraak maken