Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Kies jouw keukenstijl

Het kiezen van de juiste keukenstijl is een hele uitdaging, vooral met zoveel mogelijkheden. Brugman zet graag de verschillende keukenstijlen op een rij, zo kan je vol goede moed aan de zoektocht naar de perfecte keuken beginnen.

Maak een afspraak voor inspiratie én advies op maat
  • Gratis 3D ontwerp o.b.v. wensen en budget
  • Inspiratie en advies op maat
  • Jouw keuken of badkamer
           binnen 8 weken genietklaar opgeleverd

Landelijke keuken

Landelijke keukens staan bekend om hun warme en klassieke uitstraling. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen zoals hout. De landelijke keuken geeft een gevoel van nostalgie, maar is ook voorzien van de modernste apparatuur. Er zijn verschillende kleuren die een landelijke keuken kenmerken, zwart en wit zijn hiervoor de meest gebruikte kleuren. Beide kleuren zijn modern, maar zwart is stoer en makkelijk te combineren met industriële accessoires. Een witte kleur maakt een landelijke keuken helemaal compleet in combinatie met houten of roestvrijstalen elementen. Ook groen en blauw zijn populaire kleuren in de landelijke keuken. Groen wekt gevoelens van nostalgie en gezelligheid. De opvallende kleur is ook makkelijk te combineren met zwart, wit en hout.

Houten keuken

Een keuken van hout straalt warmte, sfeer en gezelligheid uit. Hout kan ook makkelijk gecombineerd worden met andere materialen en kleuren. Zo blijft de houten keuken eigentijds met een natuurlijke tint. Wil je graag de warmte van het hout in de keuken zonder de hele keuken te transformeren? Kies dan voor elementen van hout zoals het keukenblad, keukenkastjes of een kookeiland. Deze elementen passen in vrijwel iedere keuken en geven het fijne, natuurlijke en comfortabele gevoel wat je bij een houten keuken ervaart.

Moderne keuken

Luxe, rust en strakke lijnen zijn de drie kenmerken van een moderne keuken. De keuken is voorzien van moderne apparatuur, veel opbergmogelijkheden en is heerlijk eigentijds. De moderne keukens staan bekend om het gebruik van de kleuren zwart, wit en grijs. Dit zijn strakke kleuren die makkelijk gecombineerd worden. Om het strak en minimalistisch te houden, zijn twee kleurencombinaties ideaal. Denk aan witte muren met een zwart keukenblad of een grijze vloer met witte keukenkastjes.

Industriële keuken

Een industriële keuken staat bekend om zijn stoere, robuuste en authentieke stijl. In deze keuken zijn imperfecties toegestaan en combineer je verschillende materialen, kleuren en meubels met elkaar. De industriële keuken is populair door de vele mogelijkheden qua styling. De veelgebruikte kleuren bij een industriële keuken zijn zwart en grijs. Deze kleuren zijn neutraal, makkelijk te combineren en helpen mee aan het creëren van de stoere uitstraling. Je kan er ook nog eens alle kanten mee op. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte muur of voor meerdere accessoires in deze kleur. Er zijn genoeg mogelijkheden voor het combineren van deze kleuren in de industriële keuken.

Luxe keuken

Luxe, moderniteit en praktisch vormen de basis van een luxe keuken. Door de ruime opzet is er veel plek voor keukenapparatuur. Dit maakt direct het verschil met de ‘gewone’ keuken. De luxe keuken is gemaakt om al het keukenapparatuur in kwijt te kunnen, dit mag dus ook zeker niet ontbreken. Er is genoeg plek voor een luxe fornuis om eten te koken en ruimte voor een koelkast om het heerlijke (on)bereide eten in te bewaren. Ook een vaatwasser om het vieze kookgerei in af te wassen en de luxe afzuigkap om ongewenste geuren in de keuken te vermijden zijn onmisbaar. Met al dit keukenapparatuur blijft er ook nog genoeg plek over voor een oven, vaatwasser en een ijskast.

Betonlook keuken

Een keuken met een betonlook past perfect bij de industriële sferen. Kies voor verschillende onderdelen of een gehele keuken in deze stijl. Met een betonlook maak je van de keuken een stoere, unieke en eigentijdse ruimte. In een keuken hoeft niet alles een betonlook te hebben. Je kan er ook voor kiezen om verschillende onderdelen een betonnen tint te geven. Een aanrechtblad, spoelbak en keukenkastjes met een betonlook behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook een keukeneiland van beton staat prachtig in een industriële stijl.

Landelijk en modern

Een landelijke keuken is rustiek en robuust en kan ook makkelijk gecombineerd worden met andere stijlen en materialen. Een voorbeeld hiervan is een moderne landelijke keuken. De kleuren in een landelijke keuken zijn vaak zwart en wit, dit zorgt al voor een modern randje. Combineer natuurlijke materialen met moderne elementen, zoals houten keukenkasten met roestvrijstalen handgrepen. Ook luxe keukenapparatuur is de juiste toevoeging om een moderne landelijke keuken te creëren.

Industrieel en landelijk

Voor een authentieke keuken is de mix tussen industrieel en landelijk de beste keus. De industriële keuken staat bekend om zijn stoere en robuuste uitstraling. In deze keuken zijn imperfecties toegestaan en combineer je verschillende materialen, kleuren en meubelen met elkaar, zoals wit met hout.

Hout en industrieel

Ook in een industriële keuken kan je gebruik maken van hout. De stijl is stoer en robuust, maar kan makkelijk gecombineerd worden met zachte stijlen en warme materialen. Een voorbeeld hiervan is een industriële keuken met houten accessoires. Een volledige houten industriële keuken is ook mogelijk, hierdoor krijgt de ruimte nog meer warmte en sfeer. Keukenkastjes of een aanrechtblad van hout geven een warme tint en passen bij donkere kleuren zoals zwart en blauw.

Meer weten? Plan eenvoudig online een afspraak bij Brugman 

Nieuwsgierig geworden naar de verschillende keukenstijlen? De adviseurs van Brugman helpen je graag. Plan vrijblijvend een afspraak bij één van onze showrooms en ontdek alle mogelijkheden.

Bekijk ook

Een keuken stel je samen uit meerdere producten, zoals een aanrechtblad, apparatuur, kasten en grepen. In deze productgroepen zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Je vindt ze hier!

Magazine aanvragen
Afspraak maken