Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

In elke vestiging een Brugman Museum

Terwijl je onze vestigingen binnenstapt, zul je een fascinerend element opmerken: een inspirerende museumwand die je meevoert naar vervlogen tijden. Geïnspireerd door de rijke geschiedenis van Brugman hebben we een verzameling fotolijsten samengesteld die kostbare herinneringen omlijsten. Bekijk de oude reclamefolders, herontdek de pagina's van ons vroegere interne magazine en bewonder zelfs de authentieke orderbonnen.

Ontdek nu in elke vestiging hoe Brugman is uitgegroeid tot een vertrouwd merk, gedreven door innovatie en klanttevredenheid. 

Een kijkje in het verleden

Het begon allemaal op 3 april 1978, toen de heer H.J.A.C. Brugman het bedrijf oprichtte onder de naam Keukenvoordeel Rotterdam. Vanuit bescheiden roots groeide het bedrijf gestaag, in 1981 werd het bedrijf omgedoopt tot H.J.A.C. Brugman keukens. In 1992 vond er een nieuwe verandering plaats en werd de naam officieel Brugman keukens B.V.

Tegelijkertijd werd ook Brugman netto parket en plavuizen opgericht, wat later de naam Brugman badkamers kreeg. Deze verschillende bedrijven werden samengevoegd en met elke toegevoegde vestiging groeide Brugman steeds verder. Vanaf de allereerste vestiging in Capelle zijn we nu trots op maar liefst 35 vestigingen door heel Nederland.

De inspiratie voor onze museumwanden komt voort uit deze rijke geschiedenis. We koesteren de weg die we hebben afgelegd, terwijl we blijven innoveren en onze klanten blijven voorzien van hoogwaardige keukens en badkamers.

Het Brugman Team en Gelukkige Klanten

Bij Brugman draait alles om tevreden klanten en gepassioneerde medewerkers. Klantverhalen getuigen van enthousiasme en voldoening bij het kopen van een keuken of badkamer bij Brugman. Onze klanten waarderen niet alleen de hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen, maar ook het persoonlijke advies en de uitstekende service die ze ontvangen.

Achter de schermen zijn het onze medewerkers die het hart van Brugman vormen. Met hun expertise en toewijding zorgen zij ervoor dat elke klant een uitzonderlijke ervaring krijgt. Bij Brugman werken is een bron van trots, waar betrokkenheid en passie samenkomen. Samen vormen we een hecht team dat zich inzet voor het realiseren van de droomkeukens en -badkamers van onze klanten.

De drijvende kracht achter de Brugman museumwanden

Met een warm hart en diepe waardering herdenken we Jos de Rek, een geliefde collega van Brugman die in 2023 zijn jarenlange gevecht tegen kanker heeft verloren. Jos heeft een onschatbare bijdrage geleverd aan Brugman en heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten op ons bedrijf. Het is mede dankzij zijn toewijding en passie dat de prachtige museumwanden in onze winkels zijn gerealiseerd. Gedurende meer dan 40 jaar heeft Jos zijn ziel en zaligheid gegeven aan Brugman, waarbij hij alles zorgvuldig bewaarde. Zijn nalatenschap leeft voort in de tastbare herinneringen die nu onze museumwanden sieren.

Benieuwd naar het Brugman van nu?

Kom gerust langs in een van onze Brugman winkels of maak een afspraak! Onze adviseurs helpen je graag met de zoektocht naar een nieuwe badkamer en/of keuken.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken