Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

De zwarte badkamer: ultieme luxe

Een zwarte badkamer is het toppunt van chic en exclusief. Op het moment dat je een donkere badkamer binnenstapt, geniet je van een rustgevende, weldadige sfeer. Bovendien is deze badkamer enorm veelzijdig. Benieuwd naar de mogelijkheden? Brugman geeft je volop tips en inspiratie voor een trendy, zwarte badkamer passend bij jouw wensen.

Badkameradviseur Brugman

Je combineert de donkere kleur moeiteloos met andere donkere tinten en materialen. Ook leent de zwarte badkamer zich uitstekend voor diverse stijlen, variërend van strak en modern tot authentiek en landelijk.

Martijn Kruidenier Badkameradviseur

Je combineert de donkere kleur moeiteloos met andere donkere tinten en materialen. Ook leent de zwarte badkamer…

Lees meer

Je combineert de donkere kleur moeiteloos met andere donkere tinten en materialen. Ook leent de zwarte badkamer zich uitstekend voor diverse stijlen, variërend van strak en modern tot authentiek en landelijk.

Martijn Kruidenier Badkameradviseur
Waarom een zwarte badkamer?
Waarom een zwarte badkamer?

Waarom een zwarte badkamer?

Wie houdt van een luxe en chique uitstraling, doet er absoluut goed aan te kiezen voor een zwarte badkamer. Een badkamer in het zwart staat al garant voor een rustgevende, mysterieuze basis. Vervolgens is de donkere badkamer op allerlei manieren te personaliseren. Voeg bijvoorbeeld hout toe voor een warm en sfeervol karakter of laat betonnen accenten de badkamer een stoere draai geven.

Ook de afwerking van de zwarte details doet al ontzettend veel voor de uitstraling. Zo is een badkamer in mat zwart perfect te combineren met een landelijke of klassieke stijl, terwijl een hoogglans finish naadloos samengaat met de moderne badkamer. Kortom, met zwart ben je verzekerd van een veelzijdige badkamer. 

Badkamermeubel zwart
Badkamermeubel zwart

Badkamermeubels in een zwarte badkamer

In de donkere badkamer hoort ook een badkamermeubel in het zwart. Het meubel neemt een groot deel van de ruimte in beslag en bepaalt de algehele uitstraling van de ruimte. Daarom is het essentieel om voor een wastafelmeubel in zwart te kiezen wanneer je voor een volledig zwarte badkamer wilt gaan met het stijlvolle toon-op-toon effect.

Ook wanneer je een lichte badkamer hebt, zijn zwarte badkamer accessoires een trendy toevoeging. Een zwarte badkamerkast of badkamerlamp zorgt dan juist voor een uniek en opvallend contrast.

zwarte badkamer accessoires
zwarte badkamer accessoires

Zwarte accenten en combinaties in de badkamer

Is een volledig donkere badkamer jou een stapje te ver of ben je bang dat je er te snel op uitgekeken raakt? Kies dan voor zwarte accenten. Accessoires zijn makkelijker te vervangen en helpen je heel goed bij het creëren van de gewenste look. Kies bijvoorbeeld voor een zwart toilet of een badkamer radiator in zwart als unieke blikvanger. 

Een andere manier om de donkere tint te integreren is door je lichte meubel te combineren met een zwarte wasbak in de badkamer. Dat zorgt voor een stijlvol contrast. Voeg eventueel ook nog een zwarte badkamer kraan toe aan je wastafel in het zwart voor meer eenheid. Tot slot zijn ook zwarte tegels in de badkamer een goede manier om accenten toe te voegen. Door alleen de vloer of één wand te betegelen zorg je voor een subtiel effect.

3d ontwerp

Benieuwd hoe deze kleur in jouw badkamer staat?

Gebruik onze gratis 3D tool en kijk hoe deze kleur in jouw badkamer staat. Probeer verschillende indelingen, materialen en samenstellingen om zo jouw ideale badkamer samen te stellen.

Mogelijkheden en inspiratie bij Brugman

Is een zwarte badkamer wat voor jou? Ontdek dan alvast hoe deze kleur in jouw ruimte tot uiting komt. Door gebruik te maken van onze 3D ontwerp tool krijg je volop inspiratie voor het inrichten van jouw badkamer. Vervolgens heb je een goed beeld van hoe jouw ideale badkamer in het zwart eruit komt te zien. Neem de realistische tekeningen mee naar een van onze vestigingen, waar onze deskundige adviseurs je graag verder helpen met de puntjes op de i.

Magazine aanvragen
Afspraak maken