Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Buitengewoon Brugman Exclusief

Buitengewoon Brugman Exclusief, de designafdeling van Brugman waar je exclusieve design keukens tegenkomt. Houd je van luxe, moderniteit en praktisch in de keuken? Dan is deze keukenstijl de perfecte keuze. Dit vormt namelijk de basis van een typische design keuken. Door de ruime opzet is er veel plek voor keukenapparatuur. Dit maakt direct het verschil met de ‘gewone’ keuken.

Wat maakt deze Designafdeling bijzonder?

Bij Buitengewoon Brugman Exclusief staan opvallende keukens in een aangename huiselijke sfeer. Zo krijg je meteen een gevoel hoe dit in je huis staat, ideaal. Er staan stuk voor stuk prachtige, ruime designkeukens met ieder een compleet eigen stijl. De keukens hebben een luxe uitstraling en zijn ook voorzien van alle luxe. Van prachtige werkbladen tot luxe apparatuur en accessoires, de designafdeling van Brugman heeft het allemaal. Neem plaats in de zitjes en geniet van de kunst; het voelt als thuiskomen in bijzondere keukens.

Verschillende designkeukens

Bij de nieuwe designafdeling zijn veel keukens te zien, met ieder een compleet eigen stijl en opstelling. Van een moderne designkeuken met kookeiland tot een industriële keuken met gecombineerde bar; je vindt het allemaal bij Buitengewoon Brugman Exclusief. We zullen een paar designkeukens uitlichten zodat jij een goed beeld krijgt van ons aanbod.

Keuken Lango-955-F

Praktisch, modern en sfeervol; dat zijn de woorden die deze keuken het beste omschrijven. Dit is een designkeuken met een Scandinavische stijl door zijn frisse en lichte uitstraling. De keuken is voorzien van alle luxe met Siemens keukenapparatuur en een composiet Caesarstone werkblad met marmerstructuur. Door de hoge kasten en diepe lades heeft deze keuken genoeg opbergruimte, super handig!

Keuken XGL Orniello 8100

Ingebouwde stopcontacten, een kookeiland met gecombineerde bar en een nisje met kokendwaterkraan en spoelbak; deze keuken schreeuwt luxe. Met deze keuken ben je direct van alle gemakken voorzien door bijvoorbeeld de extra opbergruimte onder het kookeiland. De donkere kleuren in combinatie met het composiet Caesarstone marmerlook werkblad passen perfect bij elkaar.

Keuken GL Ancora 76W

Een unieke droomkeuken met een landelijke en moderne keukenstijl die minimalisme uitstraalt. Deze designkeuken heeft luxe Bauknecht apparatuur en greeploze softmat keukendeuren. Door de greeplijst met ledverlichting lijkt het composieten werkblad wel te zweven. Hoe gaaf is dat?

Keuken GL Harris 96P

Deze keuken biedt ruimte én is voorzien van allerlei leuke details. Details als een composiet werkblad in combinatie met een plantenbak en open kastjes. Wat deze designkeuken zo uniek maakt, zijn de wandtegels met wandplank, hiermee heb je echte eyecatcher. Ook zijn alle apparaten ingebouwd, dit bespaart ruimte en zo houd je de keuken opgeruimd!

Binnenkijken bij familie Venix

Bij de familie Venix zie je een echte leefkeuken voor het hele gezin, dit is de Y-line Reyes designkeuken. Deze opstelling heeft een groot kookeiland dat de keuken met de woonkamer verbindt. Ze koken graag en dat is dan ook zeker terug te zien. Luxe apparatuur zoals een koffiezetapparaat, combi-oven en een Liebherr wijnklimaatkast; het ontbreekt er niet aan. De witte hoogglans kastjes met een wit composiet blad maakt deze keuken strak en erg stijlvol.

Binnenkijken bij familie Herwaarden

Voor de familie Herwaarden is de keuken een centrale plek in huis waar iedereen samenkomt. De keuken moest echt de eyecatcher worden en dat is zeker gelukt. De houten wand in combinatie met het witte kookeiland zorgen voor een warme uitstraling. Met een koffiecorner en barretje kun je hier ‘s ochtends heerlijk ontbijten of tijdens het koken kan iedereen er gezellig bij komen zitten. De keuken is hier echt een ontmoetingsplek geworden! 

Meer inspiratie opdoen? Kom langs in onze nieuwe winkel of maak een afspraak!

Ben je opzoek naar jouw droom designkeuken? Of ben je op zoek naar een nieuwe keuken in een andere stijl? Bij Brugman helpen wij jou. Ook voorzien de keuken adviseurs van Brugman je graag van een gratis en persoonlijk advies voor jouw nieuwe keuken. Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag bij het samenstellen van jouw droomkeuken en voorzien je van professioneel advies. Wil je graag meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze andere blogs.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken