Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

5 features die je niet wilt vergeten in je toekomstige keuken

Het nieuwe jaar beginnen met een frisse start; dat willen we allemaal. Na het lijstje met goede voornemens op de spiegel geplakt te hebben, beginnen we met het opruimen van het huis. Om het nieuwe jaar opgeruimd en georganiseerd te beginnen heeft Brugman een samenwerking met Pret-a-Pantry. Met de 5 onderstaande features ontstaat er een perfecte balans tussen functionaliteit en styling in jouw keuken!

1. Le Mans keukenkast: profiteer van gemak

Met de uitschuifbare plateaus van Le Mans zijn al jouw keukenspullen gemakkelijk te overzien en op te bergen. Geniet van een overzichtelijke lade om jouw potten en pannen goed te bewaren. Doordat je niet hoeft te stapelen en overal gemakkelijk bij kunt behouden de potten en pannen hun kwaliteit en voorkom je krassen. Door het opstaande randje blijven de keukenspullen op hun plek. 

2. Quooker: bespaar ruimte op het aanrecht

Het aanrecht is vaak een plek waar spullen die je regelmatig gebruikt op verzameld worden, denk bijvoorbeeld aan de waterkoker. Met een Quooker geniet je direct van kokend- en bruisend water én een vrij aanrecht. De waterkoker is overbodig en zo ervaar je meer ruimte om te koken.

3. Verstop rollen folie in een handige foliesnijder

Naast een keuken die er opgeruimd uit ziet, is niets zo fijn als een opgeruimde lade. Het organiseren van keukenspullen zorgt ervoor dat alles een vaste plek heeft; zelfs de folie. Geen rommelig opgerolde rollen meer, maar een moderne vormgegeven foliesnijder die een rustige uitstraling geeft aan jouw aanrecht of lade.

4. Antislipmatten voor in lades - dempt ook het geluid

Met de kleinste details creëer je een opgeruimde en stijlvolle keuken. Antislipmatten zorgen ervoor dat alle spullen op hun plek blijven, terwijl het geluid wordt  gedempt. Zo schuiven alle kopjes en borden niet meer van hun plek als je de lade openschuift. Met een antracietkleurige antislipmat geef je een luxe en vlekkeloze uitstraling aan iedere lade. 

5. Ga voor ruime besteklades met inzet

De besteklade leent zich voor een rommel aan messen, lepels en vorken. Waarschijnlijk ook nog eens door elkaar heen. Door te kiezen voor een ruime besteklade met inzet organiseer je al het bestek, pollepels en messen gemakkelijk en overzichtelijk. Kies voor een stijlvolle bamboe inzet of ga voor een mat zwarte afwerking voor een donkere en stoere look. Zo kun je zelfs de keukenlades laten afstemmen op jouw inrichtingsstijl!

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over het inrichten van jouw keuken of bijkeuken? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken